» »

Nakup prenosnega računalnika

Nakup prenosnega računalnika

Yacked2 ::

Pozdravljeni,
ker se mi je prenosniku začela poznati starost sem se odločil za nakup novega. Ker pa je izbira prevelika me zanima kaj mi priporočate.

Cena 700-850 €
Procesor Intel i5 ali i7
HDD =+500 GB
4-6 GB RAMa
Ločlivost: 1600 x 900
Diagonala 15 - 17"
Grafična kartica: naj deluje tudi kakšna igra (like a COD4)
WiFi

Predvsem pa me zanima KVALITETNA izdelava !
Nekaj sem si že ogledoval stvari. V ožjem izboru sta HP Probook ter DELL Inspiron. Kaj mi svetujete. Prenosnik bo večino časa doma. Uporabljal ga bom za šolo, programiranje... Aja še to...pomembno mi je da niso prednaloženi WinOS. Naj bo brez ali z Linuxom (ceneje =D).

Hvala za vaše mnenje,
Yacked2

OptimuZ ::

poceni boš prišel skoz s to mašinco: Lenovo G780. Grafična kartica zadošča potrebam (cod4+), not še vržeš dodatnih 4GB RAM (cca. 20-30€) za hitrejše delovanje. Ohišje je delno iz aluminija kot pri probooku...

Aha Aha...hwala. Bom preveril če se da tako mašino kupit preko BigBanga ali Mimovrst. Ali imaš tudi osebne izkušnje z njim ?

Sem si pogledal. Nekam dobre komponente glede na ceno, se ti ne zdi ? Kupujem samo preko BigBanga in mimovrst. Je tam kakšen vreden ogleda ?

OptimuZ ::

Verjemi, da je stran legit. Preveri na mimorste, če majo, bigbang je v večini primerov overpriced.

Na mimovrstah je brez WinOSja samo 9 izdelkov. A bi se dalo dogovoriti, da mi pošljejo izdelek brez WinOSja, ceneje seveda ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Asus n550jv (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6617810 (13805) borča

BigBang (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12319984 (15631) dzinks63
»

PS3 -Big bang se zgodi garancija

4510615 (9243) solatko
»

Big bang "se zgodi" in njihova popolna ignoranca (strani: 1 2 )

9922676 (19374) RejZoR
»

Bigbang in njihovo obnašanje in dobavni roki (strani: 1 2 )

527334 (4938) Zheegec

Več podobnih tem