Forum » Pomoč in nasveti » Študentski dom Maribor
Študentski dom Maribor
svizec_coko ::
Kam bi se vpisali, če bi imeli na izbiro it v katerikoli študentski dom v Mariboru?
a.) Takšen, ki je blizu šole
b.) Kjer imaš frende, ki hodjo v isti program kt ti, pa si pomagajo
c.) Takšen, ki je umirjen
d.) Takšen, ki je dokaj živahen, spoznaš kakšno bejbo ipd.
Kmalu imam vselitev pa ne vem kam naj grem, da bodo moja študijska leta nepozabna kakor pravjo da so v času študija (zdaj če se moraš ves čas učit, to potem že niso nevem kaj lepa leta).
-Pravjo da na Lentu so bolj umirjeni študenti, imajo precej večje sobe kot na Gosposvetski in na Tyršejevi. Na gosposvedski so pa mende bolj živahni in spoznaš velik folka.
Malo pokomentirajte, zaželjeno da komentirajo tisti, ki so že vsaj kakšno leto v študentu in da delijo svoje probleme oz. kaj bi bilo bolje in kaj je ok.
--Pa jst sem iz okolice Lublane pa mi je folk v MBju nepoznan, pa rad bi si tut kakšno punco našu, ampak zdaj je tut mogoč odvisno v kterem študentu sem al kko?
a.) Takšen, ki je blizu šole
b.) Kjer imaš frende, ki hodjo v isti program kt ti, pa si pomagajo
c.) Takšen, ki je umirjen
d.) Takšen, ki je dokaj živahen, spoznaš kakšno bejbo ipd.
Kmalu imam vselitev pa ne vem kam naj grem, da bodo moja študijska leta nepozabna kakor pravjo da so v času študija (zdaj če se moraš ves čas učit, to potem že niso nevem kaj lepa leta).
-Pravjo da na Lentu so bolj umirjeni študenti, imajo precej večje sobe kot na Gosposvetski in na Tyršejevi. Na gosposvedski so pa mende bolj živahni in spoznaš velik folka.
Malo pokomentirajte, zaželjeno da komentirajo tisti, ki so že vsaj kakšno leto v študentu in da delijo svoje probleme oz. kaj bi bilo bolje in kaj je ok.
--Pa jst sem iz okolice Lublane pa mi je folk v MBju nepoznan, pa rad bi si tut kakšno punco našu, ampak zdaj je tut mogoč odvisno v kterem študentu sem al kko?
dope1337 ::
Zdej je tuki čist odvisn kak tip človeka si ... Btw, da si punco najdeš, ne najdeš bit v točno določenem naselju, jih je vsepovsod dovolj ;)
Drgač bi ti pa predlagal ali Tyrševo dom 1 (to je še edini res old school študent, male sobe, velik druženja ipd.) ali pa kateregakoli iz Gosposvedske (predvsem 7. dom). V teh dveh naseljih za moje pojme še edino vlada res tipično študentsko okolje, dočimer v ostalih že spominja na bivanje v stanovanjskem bloku polnem študentov (velik privatnosti, malo hrupa, dost umirjeno okolje za učenje).
Tak, da če že morem izbirati po tvojih alinejah, bi ti prioritiziral b in d alineji (po mojem okusu).
Drgač bi ti pa predlagal ali Tyrševo dom 1 (to je še edini res old school študent, male sobe, velik druženja ipd.) ali pa kateregakoli iz Gosposvedske (predvsem 7. dom). V teh dveh naseljih za moje pojme še edino vlada res tipično študentsko okolje, dočimer v ostalih že spominja na bivanje v stanovanjskem bloku polnem študentov (velik privatnosti, malo hrupa, dost umirjeno okolje za učenje).
Tak, da če že morem izbirati po tvojih alinejah, bi ti prioritiziral b in d alineji (po mojem okusu).
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dope1337 ()
black ice ::
Jaz sem bil v enki. Če se misliš učiti ne it tja. :)
dope1337 ::
Odsvetujem ti tudi 7-ko,ker je starina :)
Meni osebno imajo pa glih te "starine" nek čar, ki ga ne najdem v novozgrajenih domovih ... nevem no ... stvar okusa?
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študentski dom MariborOddelek: Šola | 6488 (3765) | xgenx |
» | Router v študentskem domuOddelek: Omrežja in internet | 4040 (3452) | moat |
» | Je USB TV DVB-C v študentu v Mariboru edina izbira?Oddelek: Zvok in slika | 1324 (1011) | moat |
» | Študentski domovi (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18223 (15701) | tattoo |
» | Še neki o študentskem domu v MB...Oddelek: Šola | 3883 (3240) | gzibret |