» »

Zensko kolo Legnano CAMPIONO DEL MONDO letnik 58

Zensko kolo Legnano CAMPIONO DEL MONDO letnik 58

oberskitona ::

http://www.bolha.com/ostala-kolesa/zens...

Lp ker se ne spoznam na kolesa niti na starine me zanima c eje kdo tukaj vesc teh zadev.

Prodajam omenjeno kolo glede na naval mam obcutek da je kolo nekaj vec vredno kot sem jas postavil ceno na ebayu majo http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=...
nekatere dele koles po zanimivih cenah. Zastopim pojem pretiravanja ampak vseeno me zanima ce se kdo spozna kaksna bi bila kaj realna cena tega kolesa???

Hvala in lp

Aston_11 ::

Daj ga na draženje, to bi moralo iti za med. Jaz sem cca 50 let star bicikl potegnil iz odpada, ga pofarbal, nove gumice itd., pa so mi ga cigani v LJ ukradli. To je kolo, ki gre za med.

carota ::

Tako naredi kot je Aston_11 napisal, dražbo na e-bay. Pa po možnosti pravilno napiši, da te bodo našli - "campionE" ne "campionO". :)

menjalnik ::

Moja babica ima tudi že zelo zelo staro kolo, sicer je malo prašno, drugače je pa kot novo, koliko naj postavim ceno?

Aston_11 ::

Zakaj pa bi babici prodal kolo? Kaj ti je naredila, da bi jo rad spravil ob kolo? Penzijo si ji že porabil? 8-)

Blinder ::

kaj ima tako posebnega to kolo da ima tako visoko ceno?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

carota ::

Blinder je izjavil:

kaj ima tako posebnega to kolo da ima tako visoko ceno?

Ni jih več veliko v prometu. V pedesetih si ni mogel vsakdo privoščiti kolesa, samo bolj najbolj premožni na vasi. Kot bi imel mercedesa letnik 1958.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sobno kolo

Oddelek: Loža
3911399 (4108) GupeM
»

vračanje kolesa v leclercu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šport
11621920 (12912) cebelar123
»

Mestno kolo

Oddelek: Loža
4214335 (5538) carota
»

treking kolo nakup

Oddelek: Šport
2811410 (7363) waters
»

kje kupiti kolesa? (strani: 1 2 )