Forum » Zvok in slika » slaba slika v divx
slaba slika v divx
AyrtonS ::
Pri gledanju DivX se mi slika nekako preliva (ne teče čisto gladko). A mogoče kdo ve kaj bi to bilo
ASUS A7V333-X,AMDXP1800+,geforce4mx440
na IC366 mi je delalo super
Anton
ASUS A7V333-X,AMDXP1800+,geforce4mx440
na IC366 mi je delalo super
Anton
Slowenc ::
Tut jest mam podobne probleme, ampak samo pri nekaterih filmih. Slika je vsa zelena, premikajo pa se doloceni koscki slike. Mam pa nalozene vse najnovejse driverje, kodeke, tko da se mi zdi da je tuki kaksna fora v povezavi med filmovim kodekom in (firmo) graficno(e) kartico(e).Jest mam GeForce2MX, brat ima pa radeon 8500 deluxe in njemu dela brez problemov. Zgodi pa se tut ravno obratno - njemu ne dela, pr men vse ok.
Za popent.
Za popent.
Skiny gate.
Cao
Sm nalozu cist vse kodeke, kr jih zahteva, pa se vedno noce delat normalno-se vedno je zelena slika in tako dalje. Ne vem kaj se nardit.
Sm nalozu cist vse kodeke, kr jih zahteva, pa se vedno noce delat normalno-se vedno je zelena slika in tako dalje. Ne vem kaj se nardit.
Sm ze najdu v cem je problem. Mors sam uporabt Google pa gre. Mors met fddshow kodeke.
Cao
Cao
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59588 (14736) | BaRtMaN |
» | Kateri player za mkv fajle (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8448 (6773) | gibaj |
» | Pomoč pri izbiri kodekaOddelek: Zvok in slika | 1889 (1594) | jos69 |
» | Ultimativni Codec Pack?Oddelek: Zvok in slika | 2336 (1793) | gkovac |
» | Film tipa XVidOddelek: Sedem umetnosti | 2580 (2071) | jRk0 |