Forum » Pomoč in nasveti » Posoditev BIOSa na prenosniku ASUS MV50VN in težave z grafično kartico
Posoditev BIOSa na prenosniku ASUS MV50VN in težave z grafično kartico
brinovcek ::
Pozdravljeni,
imam težave z grafično kartico Nvidia GeForce 9650M GT, ki jo imam v Asusu M50Vn. Ker imam v njen na novo nameščen OS Windows 7 se mi gonilniki za grafično kartico vsake 3 minute sesedajo, računalnik oziroma zaslon pa zmrzuje. Ker sem na medmrežju prebral da je potrebno posodobiti BIOS sem to tudi želel storiti vendar pa ko poskušam izvest se mi na zaslonu izpiše obvestilo, da ni mogoče izvesti posodobitev za BIOS zato me zanima kako bi nastali problem rešil ... prosim za pomoč.
Hvala za informacije.
imam težave z grafično kartico Nvidia GeForce 9650M GT, ki jo imam v Asusu M50Vn. Ker imam v njen na novo nameščen OS Windows 7 se mi gonilniki za grafično kartico vsake 3 minute sesedajo, računalnik oziroma zaslon pa zmrzuje. Ker sem na medmrežju prebral da je potrebno posodobiti BIOS sem to tudi želel storiti vendar pa ko poskušam izvest se mi na zaslonu izpiše obvestilo, da ni mogoče izvesti posodobitev za BIOS zato me zanima kako bi nastali problem rešil ... prosim za pomoč.
Hvala za informacije.
pecavar34 ::
Oj meni je ravno ratalo posodobit bios :) ker sem dobil podarjen tale računalnik, nikakor pa ne uspem najdit kak fix za tale medijski del touchpad-a
aja zaenkrat se mi še ni sesul zaradi grafične, ko prej se je skos
aja zaenkrat se mi še ni sesul zaradi grafične, ko prej se je skos
Asus ROG G751JY
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pecavar34 ()
pecavar34 ::
Aha dobro :D a ti je ratalo posodobit :) meni je čist na izzy pač potegneš dol un fajl za bios, greš v bios pa ga updejtaš?
Asus ROG G751JY
brinovcek ::
Točno tako...samo upam da se zavedaš s čim se igraš :) če pride do napake ali da ni v redu file bye bye comp :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows ne uporablja vsega RAMaOddelek: Pomoč in nasveti | 1540 (965) | Pezdicek |
» | Kako updatati BIOS grafične kartice?Oddelek: Zvok in slika | 1020 (862) | LitralSM |
» | bios updateOddelek: Pomoč in nasveti | 966 (642) | Duhec |
» | Posodabljanje biosa neuspešnaOddelek: Strojna oprema | 925 (735) | Sssaga |
» | kateri napajalnik za radeona 9800pro 128mbOddelek: Kaj kupiti | 1274 (987) | LittleDevil |