Forum » Strojna oprema » Posodabljanje biosa neuspešna
Posodabljanje biosa neuspešna
simnov ::
Gre za ploščo Msi h67ma-e45 b3 in sem posodobil bios kot vedno ampak zdaj se je pc resetiral kot vedno do zdaj , da bi se posodobil bios in zdaj pa samo črn ekran poskusil sem resetiranje biosa baterija jumper in brez uspeha kaj predlagate
#000000 ::
Nabavi nov bios čip. no lahko kupiš tudi kako staro pokvarjeno plato kjer je bios še OK in ga samo zamenjaš.
misek ::
Poglej kakšen je postopek za BIOS recovery proceduro. Ponavadi je priprava CD-ja s pravo vsebino. Ali pa morda z USB ključkom.
Kron ::
Poguglaj malo, mogoče obstaja način za reprogramiranje bios roma kar direktno na plati z drugim compom.
Edit:
Vsaj pri meni je delovalo.
Edit:
Vsaj pri meni je delovalo.
=**=C64=**=
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kron ()
RejZoR ::
Poglej kakšen je postopek za BIOS recovery proceduro. Ponavadi je priprava CD-ja s pravo vsebino. Ali pa morda z USB ključkom.
Tole. Vsaj Gigabyte in ASUS imata na tovarniškem CD-ju backup BIOS, v knjigci pa navodila kako zalaufat zadevo.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
simnov ::
D uspelo mi je samo usb ključek formatiraš v FAT32 in daš bios gor in zaženeš pc in čakaš čakaš in sama plošča napiše , da je nekaj narobe z biosom in grev v recovery mode in izbereš tega na ključku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD upgrade: BIOS najde disk, windows inštalacija ne (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 20018 (2256) | Mare2 |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10801 (8315) | krepki |
» | Računalnik se noče ugasnit...Oddelek: Operacijski sistemi | 2563 (2110) | AnotherMe |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2023 (1819) | tomcat14 |
» | Potreben flash biosa, pa ne gre restorat ker usb porti ne delajo...Oddelek: Pomoč in nasveti | 995 (851) | SkyNet |