Forum » Mobilne tehnologije » Xperia Mini ST15i wifi problem
Xperia Mini ST15i wifi problem
Easebeglica ::
Imam problem z svojim Minijem in sicer mi ne deluje wifi. Naložen imam CM9.
Danes zjutraj ko sem se zbudil in odklopil telefon z prenosnika (tam ga namreč polnim) mi WiFi povezav ne poveže več. Napiše mi "Slaba internetna povezava je bila izpuščena".
Sem že z recoveryjem restoral na prejšnji datum pa je isto.
Se mi zdi, da bi bila lahko težava hardwarskega izvora, saj je bil telefon v bližini zračnika prenosnika in mogoče je to vplivalo nanj.
Se zahvaljujem za vse predloge/zamisli.
P.S. Telefon je v garanciji, ampak se mi ne da spet stock roma dajat gor, zaklenjat bootloader, unrootaat pol pa še en nadomesten telefon kupit preden bo mobitel to porihtu v stotih letih. Seveda pa to sprejmem kot zadnjo možnost, čeprav je telefon fizično slabše ohranjen (ima nekaj prask, prah za zaslonom in pa par nalepk).
Danes zjutraj ko sem se zbudil in odklopil telefon z prenosnika (tam ga namreč polnim) mi WiFi povezav ne poveže več. Napiše mi "Slaba internetna povezava je bila izpuščena".
Sem že z recoveryjem restoral na prejšnji datum pa je isto.
Se mi zdi, da bi bila lahko težava hardwarskega izvora, saj je bil telefon v bližini zračnika prenosnika in mogoče je to vplivalo nanj.
Se zahvaljujem za vse predloge/zamisli.
P.S. Telefon je v garanciji, ampak se mi ne da spet stock roma dajat gor, zaklenjat bootloader, unrootaat pol pa še en nadomesten telefon kupit preden bo mobitel to porihtu v stotih letih. Seveda pa to sprejmem kot zadnjo možnost, čeprav je telefon fizično slabše ohranjen (ima nekaj prask, prah za zaslonom in pa par nalepk).
Easebeglica ::
Sem problem uspešno odpravil.
Če bo še kakšnega reveža mučil isti problem pa je rešitev tukaj http://forum.xda-developers.com/showthr...
Tema se lahko zaklene.
Če bo še kakšnega reveža mučil isti problem pa je rešitev tukaj http://forum.xda-developers.com/showthr...
Tema se lahko zaklene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi router za deljenje USB mobilnega internetaOddelek: Kaj kupiti | 2606 (2238) | hojnikb |
» | Android -> Bluetooth -> Dumbphone -> Internet/VPNOddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (1181) | JanK |
» | kako streamati video iz računalnika na telefon?Oddelek: Programska oprema | 1501 (1264) | HeiJack |
» | samsung galaxy s3 preko routerja do prenosnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 2204 (1967) | wini |
» | Rabim internet. Kako do njega?Oddelek: Omrežja in internet | 1887 (1887) | Ibex |