Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy S3, šteka
Samsung galaxy S3, šteka
sceh ::
Zdravo imam samsung galaxy s3 in mi je začel štekat kot tudi prejšnji s1, mene zanima če se vam to tudi dogqja in kako to popravit?
Pod šteka pa mislim to da se počasi odpira al sploh ne odpre, da ne morem klicat in pisat sporočil, drugi pa me lahko kličejo. To lahko "popravim" samo tako da ga ponovno vklopim :/
Hvala za kakršnokoli pomoč
Pod šteka pa mislim to da se počasi odpira al sploh ne odpre, da ne morem klicat in pisat sporočil, drugi pa me lahko kličejo. To lahko "popravim" samo tako da ga ponovno vklopim :/
Hvala za kakršnokoli pomoč
- spremenil: Gandalfar ()
M-XXXX ::
Xserces ::
Samsungcrapware... :) zato pa so Custom ROMI ;) M-XXXX pomoje si predlagu factory reset ampak jst nikjer ne vidm tega ;) Men tole zgleda kot da se neki razvleče po RAMu:)
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
M-XXXX ::
Xserces ::
Pomagal? Poročaj čez nekaj dni kako bo če se ti seveda da
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
flbroker ::
Ja nesi na servis. Meni deluje gladko, bi rekel 9.5/10, nad pričakovanji. Že dva tedna ga imam, v ozadju laufa polno aplikacij, net večinoma vklopljen, še brez reseta tako da te težave ki jih imaš ti niso normalne, sej imaš garancijo, uveljavi jo.
Unknown_001 ::
Tišči srednjo tipko in eleminiraj vse česar ne uporabljaš.
Če se ti tega ne da delat pojdi v nastavitve in čisto spodaj imaš možnosti za razvijalce - pol maš pod temo aplikacije možnost Ne ohrani dejavnost lahko pa omejiš procese v ozadju drugega raje ne sprobavat ker ma eno luknjo prek katere si hitro zjebeš telefon
Če se ti tega ne da delat pojdi v nastavitve in čisto spodaj imaš možnosti za razvijalce - pol maš pod temo aplikacije možnost Ne ohrani dejavnost lahko pa omejiš procese v ozadju drugega raje ne sprobavat ker ma eno luknjo prek katere si hitro zjebeš telefon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei P9Oddelek: Mobilne tehnologije | 1262 (879) | Ganon |
» | Obupno počasen AndroidOddelek: Mobilne tehnologije | 9478 (8158) | joze67 |
» | Formatiranje telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 2730 (2582) | BlaY0 |
» | Virus za Android, ki spremeni kodo PIN (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 39236 (1480) | klinker |
» | Počasen androidOddelek: Mobilne tehnologije | 7454 (5461) | DarkJedi8x |