Forum » Hlajenje in modifikacije » Kako dodati reset tipko?
Kako dodati reset tipko?
MrStein ::
Večina novih PC (latopi itak) nima reset tipke.
Kako jo čim preprosteje dodat?
Obstaja kaki panel za 5,25" drivebay, ki ima reset tipko? (razen drugih stvari, ker potem bi lahko še vsaj kake USB priključke tja dali, ali celo card readerje... no , to je off topic)
Spomini na C64 se vračajo...
Kako jo čim preprosteje dodat?
Obstaja kaki panel za 5,25" drivebay, ki ima reset tipko? (razen drugih stvari, ker potem bi lahko še vsaj kake USB priključke tja dali, ali celo card readerje... no , to je off topic)
Spomini na C64 se vračajo...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
techfreak :) ::
Če par sekund držiš tipko za vklop (tako kot na prenosnikih) ne pomaga?
Se pa ne spomnem, kdaj mi je računalnik tako zamrznil, da bi rabil reset. Kvečjemu sem videl BSOD in potem se je sam restartal.
Se pa ne spomnem, kdaj mi je računalnik tako zamrznil, da bi rabil reset. Kvečjemu sem videl BSOD in potem se je sam restartal.
MrStein ::
techfreak :) je izjavil:
Če par sekund držiš tipko za vklop (tako kot na prenosnikih) ne pomaga?
Tisto izklopi. Saj kabel tudi lahko izpulim.
Mene tu zanima prav tipka za reset.
Motiti se je človeško.
bluefish ::
Reset tipke na mišljen način še nisem videl.
Geto varianta je, da na reset pine povežeš neko stikalo/gumb in zvrtaš luknjo v pokrovček 5,25" reže.
Geto varianta je, da na reset pine povežeš neko stikalo/gumb in zvrtaš luknjo v pokrovček 5,25" reže.
rdecaluc ::
Lahko iz starega ohišja vzameš knof ven in pripadajoč kabel, pa samo povežeš. Potem pa enostaven klik in je reset.
Samo ne bo izgledalo nekaj lepo hehe.
Samo ne bo izgledalo nekaj lepo hehe.
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odklepanje telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 16043 (4780) | Technics111 |
» | Prestigio PMP7280C DUO se ne odzivaOddelek: Strojna oprema | 2554 (2446) | krofko |
» | računalnik se po vklopu ugasne prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2771 (2620) | Enron x86 |
» | Se računalnik poslavlja? [težave z vklopom]Oddelek: Strojna oprema | 1387 (1066) | strictom |
» | Zaklep računalnika ali monitorja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1571 (1389) | Kaboom |