» »

Problemi z računalnikom

Problemi z računalnikom

cahaa ::

Najprej vsi lepo pozdravljeni... temo odpiram zato ker imam res veliko problemov z računalnikom-programi oz. windowsom, ki nimam več pojma kaj še storiti.
Torej začelo se je nekje teden pa kakšen dan nazaj ko mi je nehala delovati tipkovnica in miška oboje na ps/2. nato sem probal drugoboje na usb a je delovala samo miška. potem sem še nekaj brskal pa je čez 2 dni začela delovati še tipkovnica... vse vredu. zdaj pred 1 dnevom pa mi chrome noče več odpreti nobenih datotek ki jih downloadam z brskalnikom, ni važno ali torrente, pesni, dokumente... nič. niti firefox ne. sem spremenil ciljno mapo pa tudi noče. drugi problem se je sočasno pojavil da sta bila firewall in antivirus naenkrat izklopljena... firewall sem nekaj updatal in se je vklopil, antivirus avg pa sploh se noče odpreti da bi ga vklopil oz. pogledal kaj je narobe. prav tako me je windows obvestil da naj zaženem chkdsk oz disk chek... to naredim tam v mojem računalniku, restartam in mi ga noče nič checkati na začetku kot bi se drugače moral... sem že res pogledal veliko stvari na googlu o tem checku pa negre... za brskalnike nimam pojma kaj bi lahko šlo narobe. mogoče bi izbrisal antivirusni program in naložil drugega? upam da mi podate kakšen dober predlog ali rešitev... bom vesel vsake pomoči :) imam pa win7 64bit.
lep pozdrav :)

amigo_no1 ::

Naredi backup podatkov, formatiraj in ponovno naloži os.

Avg je slab AV, naloži aviro, avast, panada cloud, kingsoft free antivirus.

cahaa ::

bo treba formatirat ja... še zbrisat se ne da avg, niti drugega aložit pa nič -.- pa tolk dela mam glih zdej gor...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496651068 (8605) Domini tm
»

Počasen računalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
294744 (4326) Berserker
»

Kingsoft Antivirus 2012 izšel! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Informacijska varnost
12827108 (22720) alexz

Okužen RAM !

Oddelek: Programska oprema
423233 (2057) Aston_11

Več podobnih tem