Forum » Loža » Cenejši plin?
Cenejši plin?
kuglvinkl ::
Well, meni je ogrevanje daleč najtežja postavka. In zdej zgleda, da bo cenejši.
Ste že kaj gledali zamenjavo? Mislim, če niste zadovoljni z nižjimi cenami. Jaz nisem, meni kaže 300 evorv na letni ravni, kar zadošča za zamenjavo.
Imam Energetiko.
Ste že kaj gledali zamenjavo? Mislim, če niste zadovoljni z nižjimi cenami. Jaz nisem, meni kaže 300 evorv na letni ravni, kar zadošča za zamenjavo.
Imam Energetiko.
- zaklenil: kuglvinkl ()
djordjevic ::
Najbrž je možno zamenjati dobavitelja, tudi če si v bloku, ne?
No grave is deep enough to keep us in chains.
djordjevic ::
Sej to mene ravno muči, ja. Se bom pozanimal. Petrol je sicer tudi šel posledično dol s cenami, ampak nisem čisto ziher, če to pomeni nižji znesek na položnici, ali bom prisiljen v kupovanje njihovih izdelkov prek vračila na kartico.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Autodoc, Rezervnideliavtodeli24 in ostaliOddelek: Na cesti | 4701 (3394) | treker |
» | Sestavi.si Izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21796 (6061) | neocodexx |
» | USB RS232 TTL adapterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1352 (1059) | d0rK |
» | Nočejo reklamirat diska - ponudili so mi dobropis (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12771 (8879) | amigo_no1 |
» | dilema: zvocniki Logitech : z680 vs z5500??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12263 (8279) | Seky |