» »

film v enem playerju dela, v drugih ne!

film v enem playerju dela, v drugih ne!

Privatnik ::

Torej mam eno tezavo z divxi, probal sm ze vse kodeke odinstalirat pa nanov instalirat, pa itd... pa v enem playerju film (zakodiran z Xvid) dela. Dela v Vidomi playerju. V ostalih (MicroDVD, WMP, Vplayer, ...) pa ne dela, pa sm ze ene 3 razlicne xvide gor dau, pa probu z divx 4.11 pa divx 5 itd.. Prej ko sm meu sam Divx4.11 pa Xvid mi je delal normaln, pol sm dau pa divx 5 gor, od takrat naprej pa nikakor ne gre to zrihtat.

Ma kdo mogoce kako idejo kaj mi je storiti ?

Hvala, LP

AngelOfDeath ::

divx5 ti je zamenjal par fajlov v systemu in četudi boš ti odinštaliral in inštaliral druge kodeke ti fajli vedno ostanejo razen če jih ročno ven spomečeš :)

in kere fajle nej ven pomecem :) sicer pa bi tut divx 5 rabu. poleg tega pa se xvid, pa nekot jima ne pase bit skupi. Cudn

Se kaka ideja ?

AngelOfDeath ::

osebno nimam 5 gor ravno zaradi težav in mi vsi filmi delajo normalno :)

ja, sam jst mam film v divx 5 zakodiran, pa nucam divx 5

No sej zdej sm tak doktoriru iz tega, pa mi je ratal zrihtat, in sicer z kodekom ffdshow. Vse sm dol vrgu pa dau pol divx 5.03 gor pa ffdshow. Pol pa ene 100 nastavitev v tistem ffdshow obrnat, da ugotovim ka sploh kej je, pa kok dela itd.. :)))) no zedj mi pa vse laufa tak ko more vsi divx, pa vsi xvid. Nevem zaka se je sicer tak zakompliciral, no pa ce se bo se komu, nej proba to nardit, mogoc bo pol boljs :)))

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

seminarska - pomoč Bs Player ......

Oddelek: Šola
194258 (3712) bobby
»

Izšel je DivX 6

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
446021 (4055) Metabond