Forum » Pomoč in nasveti » WSPKR is compressed
WSPKR is compressed
Newholland ::
Živjo!
Imam problem z enim računalnikom, po bootanje (pred zagonom windowsov) se izpiše WSPKR is compressed Press Ctrl+Alt+Del to restart. Iskal sem po google in doživel veliko presenečenje, ne duha ne sluha o tej težavi. Kdo od vas ve kaj je narobe, da vem kje se lotit reševanja problema. Naloženi so W7, žal pa zagonskega dvdja nimam.
Lp
Imam problem z enim računalnikom, po bootanje (pred zagonom windowsov) se izpiše WSPKR is compressed Press Ctrl+Alt+Del to restart. Iskal sem po google in doživel veliko presenečenje, ne duha ne sluha o tej težavi. Kdo od vas ve kaj je narobe, da vem kje se lotit reševanja problema. Naloženi so W7, žal pa zagonskega dvdja nimam.
Lp
amigo_no1 ::
Daj screenshot.
Kateri hw imaš ?
Safe mode dela ?
Kateri hw imaš ?
Safe mode dela ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Kko naj dam screenshhot če ne pride v windows. Kaj ima strojna veze? Imam gigabyte ploščo maxtor disk(če bo rabilo pogledam še točne oznake). Kako naj safe mode dela če ne pride do zagona windowsov.
Bootam id diska, probal sem naprej na cdrom nastavit, isto, dvdja od windowsov nimam.
Predno bi se moral začeti zagon oken(se ne začne) se izpiše WSPKR.
Izgleda takole
Bootam id diska, probal sem naprej na cdrom nastavit, isto, dvdja od windowsov nimam.
Predno bi se moral začeti zagon oken(se ne začne) se izpiše WSPKR.
Izgleda takole
Cold1 ::
To kar vidiš, je obvestilo nekakšnega nalagalnika (ali morda korenskega virusa - rootkita), ki bi moral pognati Okna, pa jih ne more, ker je neka datoteka stisnjena.
Ali si morda vklopil stiskanje podatkov na sistemskem disku?
Ali si morda vklopil stiskanje podatkov na sistemskem disku?
Ja, boota s cd/dvd, ker nastavljeno da najprej boota iz tega mesta in ne diska, probal sem tudi da najprej iz diska, pa isto. Vklapljal pa nisem nobenega stiskanja podatkov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 2337 (1963) | Hayabusa |
» | explorer.exe se ne odziva. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14268 (13606) | SomeoneLOVEU |
» | Problem z WIN 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1502 (1364) | fosil |
» | Ne morem prepisati Viste z XP-jiOddelek: Operacijski sistemi | 1559 (1325) | Mare2 |
» | [Linux] namestitev (črn ekran)Oddelek: Operacijski sistemi | 1893 (1347) | Makkaba |