Forum » Mobilne tehnologije » A je kdo opazil?
A je kdo opazil?
loren22 ::
Včeraj sem odkril zanimiv defekt na mojem samsungu GS3.
Zaganjal sem neko aplikacijo v skoraj popolni temi v sobi in sem na zasloni našel 2 mali črni packi, te se pojavijo samo ob t.i. black screenih kot so npr. črna slika ali pa črn background ko ti "boota" app ali pa youtube posnetek. Ko sem malo po "googlal" sem odkril, da je to kar pogost pojav pri amoled zaslonih. In da so se ljudje s tem pac sprijaznili ampak vseeno če tok denarja za nekaj pričakujes da je perfect. moram reč ko je prostor osvetljen te packi nista vidni in tudi ne motitta pri prikazovanju drugih barv.
Ljudje so celo pisali, da ko naj bi zamenjai aparat, da so dobili še slabšega.
Druga stvar, ki sem jo porajtal ravno ko sem raziskoval ta problem je, ko sem slikal popolnoma črno sliko z namenom da vidim te packe sem na sliki še videl svetle pixle po zaslonu na sliki ki naj bi bila čisto črna. Ko sem zagnal lcd test black screen teh pixlov ni bilo se pravi je nekaj z zajemanjem slik.
Kaj je vaše mnenje in če ima kdo podobne težave.
lp
Zaganjal sem neko aplikacijo v skoraj popolni temi v sobi in sem na zasloni našel 2 mali črni packi, te se pojavijo samo ob t.i. black screenih kot so npr. črna slika ali pa črn background ko ti "boota" app ali pa youtube posnetek. Ko sem malo po "googlal" sem odkril, da je to kar pogost pojav pri amoled zaslonih. In da so se ljudje s tem pac sprijaznili ampak vseeno če tok denarja za nekaj pričakujes da je perfect. moram reč ko je prostor osvetljen te packi nista vidni in tudi ne motitta pri prikazovanju drugih barv.
Ljudje so celo pisali, da ko naj bi zamenjai aparat, da so dobili še slabšega.
Druga stvar, ki sem jo porajtal ravno ko sem raziskoval ta problem je, ko sem slikal popolnoma črno sliko z namenom da vidim te packe sem na sliki še videl svetle pixle po zaslonu na sliki ki naj bi bila čisto črna. Ko sem zagnal lcd test black screen teh pixlov ni bilo se pravi je nekaj z zajemanjem slik.
Kaj je vaše mnenje in če ima kdo podobne težave.
lp
KoMar- ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11597 (6932) | solatko |
» | Blue screen, na novem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2472 (1624) | meuludine |
» | ni slike na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 940 (879) | dejxxx |
» | Topel LCD zaslon in pekoče očiOddelek: Strojna oprema | 3811 (2406) | Hux |
» | Črn zaslonOddelek: Zvok in slika | 1035 (953) | Alkoman |