Forum » Pomoč in nasveti » Težava s predvajanjem Amis MobiaTV na tabličnem računalniku
Težava s predvajanjem Amis MobiaTV na tabličnem računalniku
samom ::
Pozdravljeni!
Namestil sem aplikacijo Amis MobiaTV (sem uporabnik Amis-a), ko želim predvajati željen program mi javi "Napaka! Video playback is not supported on rooted devices". Uporabljam Android 4.0.4.
V čem je težava - vem, da je tole "rooted devices" vendar si ne znam razlagati.
Prosim za pomoč.
Namestil sem aplikacijo Amis MobiaTV (sem uporabnik Amis-a), ko želim predvajati željen program mi javi "Napaka! Video playback is not supported on rooted devices". Uporabljam Android 4.0.4.
V čem je težava - vem, da je tole "rooted devices" vendar si ne znam razlagati.
Prosim za pomoč.
Lahko bi napisal, lahko poveš še model tablice, ne pa tko grdo. Sem pač pozabil se opravičujem, "Tpad št. modela: MID970A".
Super hvala! Prvič se srečujem s tem in tudi z android sistemom. Mogoče veš katero izmed aplikacij oz. kakšna je aplikacija iz pomoči, ki jo navaja Amis pride v poštev?
"Če že imate rootan telefon in želite uporabljati aplikacijo, si za uporabo lahko pomagate s katero od razpoložljivih brezplačnih aplikacij za nameščanje aplikacij na rootane telefone, ki jih dobite v Google Play-u!"
P.s.: potem pomeni, če je rootan "telefon,tabljica", da je kot bi naredil jailbrake pri PS?
"Če že imate rootan telefon in želite uporabljati aplikacijo, si za uporabo lahko pomagate s katero od razpoložljivih brezplačnih aplikacij za nameščanje aplikacij na rootane telefone, ki jih dobite v Google Play-u!"
P.s.: potem pomeni, če je rootan "telefon,tabljica", da je kot bi naredil jailbrake pri PS?
Storm ::
men tud ne dela, pravi da video playback ni pravi. Kaj naj si potem potegnem v google play?
Markec The Great
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | ProPlus davek - po 1. 3. 2017Oddelek: Loža | 887 (812) | ahac |
» | Amis televizija (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17853 (9030) | Bakunin |
» | Flex paket od Amisa (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18691 (12828) | berlusconi |
» | Ključ PSK za omrežje WLANOddelek: Mobilne tehnologije | 3397 (3025) | Voluharr |
» | ima Amis stabilno tv in internet?Oddelek: Omrežja in internet | 5498 (4444) | Killermode |