» »

Izbira mobitela

Izbira mobitela

foofighter ::

Počasi moram nabavit nov telefon, ampak ne spremljam vseh tekočih novosti...

Kaj je zdaj najbolj pametno vzeti ? Samsung S3? HTC One X? Xperia S? Lumia 800? Ali mogoče kaj drugega?

martincek1 ::

Android: S3 ali One X.
Windows Phone: Lumia 920 ali HTC 8X

Teh dveh WP8 telefonov sicer še ni zunaj, ampak če gledaš to platformo potem bo treba malce počakati. Seveda ob predpostavki, da ti cena ni problem (sklepam zaradi navedbe OneX in S3)

Zgodovina sprememb…

foofighter ::

Kdaj pa predvidoma WP8 telefoni pridejo v prodajo? Lahko kdo na kratko povzame razlike/prednosti med Androidom in Windows platformo.

draciel ::

Če ti cena ni problem, pride iphone5 kmalu vn :D Sicer če bi jaz mel dnar bi kupil Samsung s3. ali pa res mogoče iphone5.

toxius ::

foofighter je izjavil:

Kdaj pa predvidoma WP8 telefoni pridejo v prodajo? Lahko kdo na kratko povzame razlike/prednosti med Androidom in Windows platformo.

Glavna prednost zame je odprtost Androida in MNOGO večja izbira aplikacij na google play-u (bivši Android market...)

luxxx7 ::

WP8 naj bi po informacijah prišel ob koncu oktobra. Android in Windows je težko primerjat..
Prednosti Androida so, da si lahko naložiš res skoraj čisto vse po svojem okusu, ni zaprt sistem, lahko ima kdaj kakšne bug-e (kot tudi ostali OS). Glede Windowsa je pa tako da je zelo enostaven za uporabo, zaprt sistem, OS je prilagojen le določenim hardwearom... Za Android imaš tudi več brezplačnih aplikacij, kot za WP.

Sam sem imel pred WP7.5(Samsung Omnia W) Androida in sem veliko bolj zadovoljen z Windowsi. Uglavnem moj glas gre Win platformi.

RejZoR ::

Najbolj bedast skupni imenovalec Windows Phone telefonov pa je Zune, ki je povsem nepotreben in glup program. Pa menuji so tud blazno zmedeni kar ni fajn, preglednost pa je slaba, ker je vse v črnem razen belih napisov in nekaj tilov...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2529532320 (28630) Leko
»

Nove nokie: Lumia 820 in 920 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
30265109 (40941) rok_p
»

kateri telefon kupiti

162840 (2097) SLO_Matej
»

Best buy smartphone (strani: 1 2 )

549354 (8181) djordjevic
»

Kateri telefon?