Forum » Pomoč in nasveti » računalnik ne zazna printerja
računalnik ne zazna printerja
pluto1457 ::
imam win 7 na prenosniku, dobil en laser (minolta magicolor 2300 dl)pa ko ga hočem inštalirat se instalacija prekine,gledal pa menda ni gonilnikov za win7, kaj se da narediti, če pa ročno dodam, pa ni na razpolago vrat (samo lpt ali usb000)
je kdo iz celja, ki bi mi to porihtal? sem na mariborski cesti...nujno...
je kdo iz celja, ki bi mi to porihtal? sem na mariborski cesti...nujno...
klemenSLO ::
Na hitro sem pogledal in kot kaže bo težava če imaš 64 bitne win 7 , saj ni gonilnikov za to...
Probaj rešitev v čisto spodnjem odgovoru na tem linku:
Probaj rešitev v čisto spodnjem odgovoru na tem linku:
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: klemenSLO ()
amigo_no1 ::
Zadnji odgovor preberi iz klemenSLO linka in uporabi Windows XP driverje .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
pluto1457 ::
sm probal, inštalira, sam ko vklopim printer ga računalnik zazna kot neznano napravo..ne vem če sem prav dodal vrata pri inštaliranju..ima usb kabel, ne lpt
pa tam pri tiskalnikih ni temno obarvan, ampak samo medlo, torej sklepam da je nekaj narobe
še kaka ideja
pa tam pri tiskalnikih ni temno obarvan, ampak samo medlo, torej sklepam da je nekaj narobe
še kaka ideja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pluto1457 ()
TheRiddle ::
Ko si na seznamu naprav klikni na to neznano napravo z desno tipko, izberi lasnosti in tam nekje "posodobi gonilnik", potem daj na ročno iskanje in namesti gonilnik za XP (inf datoteka). Če imaš exe, ga zaženi v združljivostnem načinu za XP.
zakaj bi poenostavil, če lahko zakompliciram :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI ali Legacy (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10851 (9388) | solatko |
» | Računalnik ne najde tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2179 (2088) | Miro-Slav |
» | Toshiba wlan drivers problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1691 (1525) | lreijsfkn |
» | TISKALNIK hp deskjet 5150Oddelek: Strojna oprema | 2557 (2123) | energetik |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8653 (5102) | d4rko |