Forum » Pomoč in nasveti » Nekaj melje po disku
Nekaj melje po disku
dynr la ::
Pozdrav,
ko prižgem računalnik, in se prijavim v Windows mi nekaj časa, par minutk, nenehno nekaj meljel po disku? Je to dobro, kaj bi to bilo?
ko prižgem računalnik, in se prijavim v Windows mi nekaj časa, par minutk, nenehno nekaj meljel po disku? Je to dobro, kaj bi to bilo?
rsroki ::
..nekaj sem ti dolgo zaganja...malo preveri kateri procesi ti se zaganjajo od zagonu računalnika in izbriši tiste, ki jih sistem ne rabi.. CCleaner ti bom pri tem fejs pomagal..
rsroki
Cold1 ::
Poglej si z kakšnim Process Explorerjem, (če v njem klikneš na mini graf, se ti odpre okno z grafi; poglej v zavihek I/O, kjer te zanima graf poimenovan Disk, če greš čezenj z miško se ti bo za vsak del grafa pokazalo kateri program je pisal/bral z diska v tistem trenutku).
Process Explorer
http://technet.microsoft.com/en-us/sysi...
------------------------------------
Ta slika je žal neuporabna, poglej si polji "Startup item" in "Command," ali opaziš da sta prekratki in ne pokažeta vsebine.
Process Explorer
http://technet.microsoft.com/en-us/sysi...
------------------------------------
Tole je vse, kar se mi zažene.
Ta slika je žal neuporabna, poglej si polji "Startup item" in "Command," ali opaziš da sta prekratki in ne pokažeta vsebine.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cold1 ()
matonson ::
Lahko je samo indeksiranje. Še bolj verjetno pa je, da ti NOD32 skenira datoteke vsakič, ko se prijaviš.
dynr la ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Noče "varno odstranit" zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3592 (2878) | mare4444 |
» | problem z virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 4718 (4423) | solatko |
» | Disk "MELJE"Oddelek: Strojna oprema | 2902 (2305) | energetik |
» | Pocasen internet - vzrok svchost.exe??Oddelek: Omrežja in internet | 4409 (3440) | residual |
» | Kako naj ponovno naložim xp-je? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5597 (4832) | pilotgirl84 |