Forum » Strojna oprema » Trdi disk za prenosnik
Trdi disk za prenosnik
sl0gamer ::
Torej ker mi je spet odletel disk v prenosniku, me zanima kaj je danes s temi diski? Imel sem dve toshibi pa sta obe crknili v manj kot enem letu. WD ima serijo greenov, ki tudi crkujejo kot po tekočem traku...
pa sem malo v dvomih, kaj se sploh splača kupit? Omejitev praktično ni, razen tega da more bit 2,5" pa S-ATA ampak ko malo gledam ponudbo se mi vse skupaj zdi bolj žalostno.
pa sem malo v dvomih, kaj se sploh splača kupit? Omejitev praktično ni, razen tega da more bit 2,5" pa S-ATA ampak ko malo gledam ponudbo se mi vse skupaj zdi bolj žalostno.
Brias ::
http://www.pctrgovina.com/trg/detajl.ph...
Naziv: TRDI DISK 500GB 2.5'' SATA (za notesnik)
Cena: 75,00 EUR (DDV je vračunan!)
Količina:
Cifra artikla:
Opis artikla: WESTERN DIGITAL SCORPIO BLACK (WD5000BPKT).
NOVO Z 3 LETNO GARANCIJO.
DOBAVA 1 DAN.
Tehnični Podatki:
Tip: SATAII, 2.5".
Velikost: 500 GB.
Hitrost prenosa: 3 Gb/s.
Hitrost: 7200 obr/min.
Predpomnilnik: 16MB.
VEČ INFORMACIJ: www.wdc.com/en/
Količina:
Cifra artikla:
DOBAVA 1 DAN.
Tehnični Podatki:
Shark-357 ::
Hja toshibii diski so res crap, ženi sicer že pred časom kupil HP Probook 4510s, kateri je imel Toshibin 500GB 5400 disk.. crknil 3x v 13 mesecih (prenosnik rabljen samo doma na sedežni, da ne bo kdo mislil, da se ga po tleh meče:)), nato sem ga zamenjal z WD 500 Black in že ca. 2-3 leta dela k urca. Imam pa tudi iz servisa podobne izkušnje z diski od Toshibe...
sl0gamer ::
http://www.pctrgovina.com/trg/detajl.ph...
Količina:
Cifra artikla:
DOBAVA 1 DAN.
Tehnični Podatki:
Res lepo. S tem da ima akcija.si WDje black za 68EUR + tega imajo poslovalnico v MB, tako da lahko v ponedeljek ob 7.00 po enega.
Zakaj ne uveljaviš garancije.
Kaj misliš zakaj? Ker sem mislil včeraj ob 2.00 it disk nekomu nabit nekam. Da mi dajo noter še eno isto toshibo 640gb? Ko bom potem cel dan pi*dil, da bom spravil dol 400gb podatkov. Thx but no thx.
Hja toshibii diski so res crap, ženi sicer že pred časom kupil HP Probook 4510s, kateri je imel Toshibin 500GB 5400 disk.. crknil 3x v 13 mesecih (prenosnik rabljen samo doma na sedežni, da ne bo kdo mislil, da se ga po tleh meče:)), nato sem ga zamenjal z WD 500 Black in že ca. 2-3 leta dela k urca. Imam pa tudi iz servisa podobne izkušnje z diski od Toshibe...
Meh, jaz imam Paviliona DV6, disk pa je Toshibin 640gb, 5400 RPM... SMART že meče ven
Reallocated Sector Count ... Fail
Reallocated Event Count ... Warn
Current Pending Sector ... Warn
še malo pa bo cela SMART tabela v rdečem, ob bootu pride warning, Windowsi mečejo warninge...
pa zgleda, da imajo neko fizično napako, ker začnejo za silo delat če jih narobe obrneš, toliko, da sem spravil podatke dol. Drugače pa se zaženejo kak jim pride, včasih se sploh ne, včasih se, včasih zatokira, drugič čisto zablokira...
zgleda, da bom res WDja Black noter počo, pa še 7200 RPM so...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sl0gamer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | trdi disk za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 3348 (3147) | Pyr0Beast |
» | POMOČ - Punca in Dell... :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2951 (2252) | solatko |
» | Asusu utegne zmanjkati diskov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 22862 (17705) | lopov |
» | Kateri 2,5" disk za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1149 (1082) | CHAOS |
» | Ali je z mojim trdim diskom kaj narobe?Oddelek: Strojna oprema | 1598 (1215) | misek |