Forum » Pomoč in nasveti » Premik mape uporabniki na drugi disk
Premik mape uporabniki na drugi disk
Karton4 ::
Zivijo,
zanimam me kako lahko premaknem mapo uporabniki ki se nahaja na disku C na drugi disk npr. E?
Z win XP tega ni bilo tezav, stirje kliki in vse je bilo reseno.
Zdej pa ko imam win 7, se s tem ne znajdem več. Bral sem na internetu in nisem zasledil nic enostavnega.
Skoraj povsod je bilo treba neki v registru spreminjat pa neke kode v beležki pisat.
Hvala
LP
zanimam me kako lahko premaknem mapo uporabniki ki se nahaja na disku C na drugi disk npr. E?
Z win XP tega ni bilo tezav, stirje kliki in vse je bilo reseno.
Zdej pa ko imam win 7, se s tem ne znajdem več. Bral sem na internetu in nisem zasledil nic enostavnega.
Skoraj povsod je bilo treba neki v registru spreminjat pa neke kode v beležki pisat.
Hvala
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27302 (22422) | R1710 |
» | Družinski paket Windows 7 Home Premium (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9120 (5895) | GregiB |
» | Windows 7 je tu (za razvijalce in študente) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26306 (14957) | ;-) |
» | Windows 7 beta hitrejša od Viste, XP (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 27076 (14550) | koyotee |