Forum » Programiranje » [Zen Cart]Generiran racun, izvoz v pdf
[Zen Cart]Generiran racun, izvoz v pdf
KernelPanic ::
Spostovani!
Na spletni trgovini, bazirani na Zen Cart, imamo v admin sekciji pregledovalnik narocil. Ko v tem pregledovalniku izberem narocilo, ga nato lahko s pritiskom na gumb "Racun" transformiram v racun in ta racun se mi pokaze v browserju. Racun, oz. njegova web page prezentacija, je zgenrirana z kombinacijo php in html. Ta racun sem modificiral po napotkih nadrejenega ni sedaj dela vse ok. Vendar, kako bi ta php zgeneriran racun shranil kot pdf datoteko in jo poslal kot priponko v emailu stranki!
Na spletni trgovini, bazirani na Zen Cart, imamo v admin sekciji pregledovalnik narocil. Ko v tem pregledovalniku izberem narocilo, ga nato lahko s pritiskom na gumb "Racun" transformiram v racun in ta racun se mi pokaze v browserju. Racun, oz. njegova web page prezentacija, je zgenrirana z kombinacijo php in html. Ta racun sem modificiral po napotkih nadrejenega ni sedaj dela vse ok. Vendar, kako bi ta php zgeneriran racun shranil kot pdf datoteko in jo poslal kot priponko v emailu stranki!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vprašanje za pravnike - sem dolžan plačati? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9691 (800) | velikBrokoli |
» | Debetna Visa - Izbira bankeOddelek: Loža | 3830 (3220) | c0ck4m0u53 |
» | Slo language pack za office 2007Oddelek: Programska oprema | 12884 (10467) | Aleš Ocepek |
» | Blokiranje dela funkcij računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1312 (1078) | amigo_no1 |
» | zamenjava računa @ nlb?Oddelek: Loža | 1425 (1260) | Yohan del Sud |