Forum » Strojna oprema » Skype phone TV
Skype phone TV
...:TOMI:... ::
Pozdravljeni,
za stare starše iščem kamero in mikrofon za medcelinske skype klice preko TV. Idealna kombinacije je kot tale na linku. Zanima me, če je možno dobiti cenejše zadeve in enostavne za uporabo. Kot sem že omenil, bodo s tem rokovali starejši ljudje, ki ne znajo angleško, rad bi UI v slovenščnini.
za stare starše iščem kamero in mikrofon za medcelinske skype klice preko TV. Idealna kombinacije je kot tale na linku. Zanima me, če je možno dobiti cenejše zadeve in enostavne za uporabo. Kot sem že omenil, bodo s tem rokovali starejši ljudje, ki ne znajo angleško, rad bi UI v slovenščnini.
Tomi
Okapi ::
Razmisli o kakšni cenejši tablici z Androidom, gor namestiš Skype in to je to. Raba je veliko preprostejša kot na pc-ju.
...:TOMI:... ::
Tudi to sem razmišljal, vendar bi vseeno raje opcijo s TV. Tale zadeva ima HDMI, ethernet, pilot, prijazen UI (vendar ne v slovenščini) in kar zasoljeno ceno...
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je kakršna koli možnost da bi še naprej uporabljal stari Skype verzija 7.41.0.101?Oddelek: Loža | 2795 (1910) | nokia6310 |
» | Skype - čas je relativen?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2274 (1658) | draciel |
» | Klasičen brezžični telefon z ločenim napajalnikomOddelek: Mobilne tehnologije | 2265 (2074) | marjan_h |
» | Voip telefon SKYPE BRONDIOddelek: Omrežja in internet | 4418 (3587) | leechen |
» | P2P Telefoniranje? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6868 (5751) | Brane2 |