Forum » Loža » Stvarna napaka na traktorju pomoč
Stvarna napaka na traktorju pomoč
AaBoy ::
Doma smo kupili traktor znamke New Holland in je spodaj začelo spuščati olje in je potrebno razdreti traktor na pol. Zanima nas ali lahko zahtevamo stvarno napako in nov traktor iz vračilo denarja, traktor je star 14 dni.
Pač, da bodo doma bolj mirni bi vsa vprašal na koga bi se lahko obrnil glede tega vprašanja? Našel sem ZPS vendar se mi nihče ne javi pa še toto foro imajo, da moreš bit naročnik.
Hvala za odgovore.
Pač, da bodo doma bolj mirni bi vsa vprašal na koga bi se lahko obrnil glede tega vprašanja? Našel sem ZPS vendar se mi nihče ne javi pa še toto foro imajo, da moreš bit naročnik.
Hvala za odgovore.
DimmniBurek ::
A nima to kake garancije? Seveda lahko uveljavljaš karkoli že. Nevem če to paše pod stvarno napako sicer, ampak kliči kjer si kupil traktor in povej zakaj se gre.
There Is No Stronger Drug Than Reality
moj_nick ::
Od trenutka, ko ste odkrili napako, imaš 8 dni, da o njej obvestiš prodajalca. Če ste kupili na pravno osebo (doo, sp), moraš obvestiti takoj.
Zahtevaš lahko odpravo napake, drug traktor, znižanje kupnine ali vračilo denarja (in traktorja).
Zahtevaš lahko odpravo napake, drug traktor, znižanje kupnine ali vračilo denarja (in traktorja).
110111001001010001010000
Zgodovina sprememb…
- spremenil: moj_nick ()
RejZoR ::
Iz kje si pa to bedarijo potegnil. 8 dnevni rok NE obstaja. Razen za trgovca, ki mora v 8 dneh najti rešitev v primeru stvarne napake. Pa večina trgovin ima 8 dnevni rok za vračilo brezhibnega blaga, kar pa je zgolj interni dogovor, ki lahko je, lahko pa ga sploh ni oz je krajši ali daljši.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
DimmniBurek ::
Ne razumem, zakaj ljudje v takih trenutkih enostavno ne pokličejo tja, kjer so kupli traktor. Če je nov, ni vrag da ne krije neke splošne garancije. To bojo pač zamenjali tesnila in čaw miki.
There Is No Stronger Drug Than Reality
T0RN4D0 ::
Ker je stvarna napaka precej ugodnejša za kupca. Prodajalec ti bo poskušal uturit pa garancijo.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
fosil ::
Lahko uveljavljate stvarno napako, ampak če jo boste, to naredite takoj, še danes ga peljite nazaj.
V podobnih avtomobilskih primerih sem slišal da prodajalci v takih primerih radi zaračunajo neke vrste uporabnino, torej kot da bi imel renta-car.
Ne vem sicer koliko je to zakonito, je pa njihov poskus da bi se izognili zamenjavi.
V podobnih avtomobilskih primerih sem slišal da prodajalci v takih primerih radi zaračunajo neke vrste uporabnino, torej kot da bi imel renta-car.
Ne vem sicer koliko je to zakonito, je pa njihov poskus da bi se izognili zamenjavi.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čevlji-stvarna napaka?Oddelek: Loža | 5503 (2103) | bajsibajsi |
» | 45 dnevni garancijski rok, ista napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 6962 (5505) | Seljak |
» | Vrniti blago v 8 dneh nakupa? Pravice kupca? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23353 (14735) | RejZoR |
» | Vračilo ali zamenjava izdelka brez napake (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17417 (15537) | >>><<< |