Forum » Zvok in slika » Obdelava videa iz digitalne kamere DV!
Obdelava videa iz digitalne kamere DV!
Realman ::
Rabil bi en simple programcek, za obdelavo video ki je posnet z digitalno kamero.
Neki preprostega, samo za zacetek in konec, pa mogoce se kaksno vstavljanje slik v video.Sem gledal ze neke bolj profesionalne programe, pa so prevec komplicirani da bi jih studiral.
Vsem, ki so ze to delali oz. delajo na tem,
prosim za pomoc.
Neki preprostega, samo za zacetek in konec, pa mogoce se kaksno vstavljanje slik v video.Sem gledal ze neke bolj profesionalne programe, pa so prevec komplicirani da bi jih studiral.
Vsem, ki so ze to delali oz. delajo na tem,
prosim za pomoc.
poga ::
IceIceBaby ::
MovieMaker 2 probi downloadat. Mislim da je zaenkrat še beta ampak za take simpl zadeve je več kot dovolj.
CaqKa ::
mm2 je že final kolkor sem videl.
sam uporabljam ulead media studio.
eden izmed zastonjskih je movie xone.
sam uporabljam ulead media studio.
eden izmed zastonjskih je movie xone.
Dr.S ::
CaqKa tudi sam občasno še uporabljam ulead media studio vendar se mi zdi da bo treba menjati.
RAZLOG:
Kadar sestavim film iz večih kadrov, dodam različne efekte in potem vse skupaj shranim v xvid file mi naredi zmeraj PROBLEM Z ZVOKOM!
ZVOK predvsem na zaključku posnetka prehiteva SLIKO!! Sem že večkrat probal, tudi z drugimi posnetki in zmeraj isto!
MOGOČE MI MANJKA KAKŠNA NASTAVITEV - NE VEM?
Se vam to tudi pojavlja, ali ste zadovoljni s tem programom?
RAZLOG:
Kadar sestavim film iz večih kadrov, dodam različne efekte in potem vse skupaj shranim v xvid file mi naredi zmeraj PROBLEM Z ZVOKOM!
ZVOK predvsem na zaključku posnetka prehiteva SLIKO!! Sem že večkrat probal, tudi z drugimi posnetki in zmeraj isto!
MOGOČE MI MANJKA KAKŠNA NASTAVITEV - NE VEM?
Se vam to tudi pojavlja, ali ste zadovoljni s tem programom?
VS ::
Kadar sestavim film iz večih kadrov, dodam različne efekte in potem vse skupaj shranim v xvid file mi naredi zmeraj PROBLEM Z ZVOKOM! ZVOK predvsem na zaključku posnetka prehiteva SLIKO!! Sem že večkrat probal, tudi z drugimi posnetki in zmeraj isto!
Pa imas zvok samplan na 48kHz?
Media Studio smo uporabljali se do pred kratkim, vecinoma za 2-3 ure dolge filme z kar nekaj efekti, ogromno razlicnih scen itd, pa ni bilo nikoli problema. Ampak program na zalost ni bil dovolj zmogljiv za zahtevnejso uporabo.
Saso
--
Povsem nekompetentna oseba.
--
Povsem nekompetentna oseba.
HitriPepe ::
Probaj z Vegasom, men se najbolj dopade, ker je zelo enostaven za uporabo, delaš pa lahko skoraj vse kar ti poželi, pe še tutorial ima fajn napisan
www.STROJI.NET
mauzer ::
Ima kateri kakšen predlog za program za obdelavo videa iz DV kamere, kateri je v slovenskem jeziku? (ne MovieMaker)
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za editiranje videaOddelek: Programska oprema | 3465 (3172) | poweroff |
» | Program za montažo filmov...Oddelek: Zvok in slika | 7905 (7539) | martinsm3 |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2484 (1871) | marS |
» | montaža videaOddelek: Sedem umetnosti | 4068 (3747) | daylight |
» | adobe premiereOddelek: Zvok in slika | 1118 (905) | nemesis |