Forum » Zvok in slika » AVCHD format na DVD-predvajalniku?
AVCHD format na DVD-predvajalniku?
uHi ::
Zdravo!
Na eni izmed spletnih strani od SONY-ja sem zasledil podatek, da naj bi se DVD, posnet in finaliziran v formatu AVCHD, ne mogel predvajati na navadnem DVD-predvajalniku, pač pa samo na novih blu-ray predvajalnikih...
Zanima me, ali je to res ali zgolj marketinška poteza SONY-ja?
Zanimam se namreč za nakup videokamere formata miniDV ali DVD in se odločam, kateri je bolj ustrezen za predvajanje na TV-ju... bodisi preko HDMI kar direktno iz kamere (v primeru miniDV) ali preko DVD-predvajalnika, ob predpostavki seveda, da se format AVCHD sploh da predvajati na "navadnih" DVD-predvajalnikih...
Hvala!
Na eni izmed spletnih strani od SONY-ja sem zasledil podatek, da naj bi se DVD, posnet in finaliziran v formatu AVCHD, ne mogel predvajati na navadnem DVD-predvajalniku, pač pa samo na novih blu-ray predvajalnikih...
Zanima me, ali je to res ali zgolj marketinška poteza SONY-ja?
Zanimam se namreč za nakup videokamere formata miniDV ali DVD in se odločam, kateri je bolj ustrezen za predvajanje na TV-ju... bodisi preko HDMI kar direktno iz kamere (v primeru miniDV) ali preko DVD-predvajalnika, ob predpostavki seveda, da se format AVCHD sploh da predvajati na "navadnih" DVD-predvajalnikih...
Hvala!
BaTeMaN ::
AVCHD - si morda sam odkril kaj več, kje in kako predvajati to v navadnem playerju, al je treba res iz kamere oz. iz Bluray diskov...???
Ve kdo kaj o tem...
Ve kdo kaj o tem...
less then zero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup videokamere (SD proti HD)Oddelek: Zvok in slika | 3536 (3122) | roCkY |
» | Mini DV ali DVD ali HDD???Oddelek: Zvok in slika | 1462 (1265) | Tear_DR0P |
» | Dajte me malo razsvetlit o videokamerah...Oddelek: Kaj kupiti | 2993 (2139) | BaTeMaN |
» | Montaža filma, posnetega na DVD-videokameriOddelek: Zvok in slika | 3186 (2827) | wooted |
» | HDD KAMERA??Oddelek: Zvok in slika | 1702 (1473) | JurijTurnsek |