Forum » Navijanje » Kako spremenit voltažo
Kako spremenit voltažo
SleepLess ::
Imam osnovno ploščo ASUS A7S333 pa me zanima kako povišat voltažo. V biosu mislim da ne gre. Je še kak drugačen način?
kuglvinkl ::
AD 1. Nikar ne paničari.
AD 2. zdi se mi, da sem za nekoga na tem forumu nekoč že iskal speciifikacije za to plato, in če me spomin ne vara, se ne da.
Kot pravim, to ne drži nujno. Kako to izveš? V Googla uheblaš oznako tvoje plate in dodaš v iskalni pogoj review. Glede na to, da je toAsus, boš zagotovo našel kakšen test. In skorajda 100% bo v tem testu tudi poglavje o OC in tam seveda tudi podatki o dvigovanju voltaže.
AD3. Če se izkaže, da v BIOSu to ne gre, ti ostane volt-mod. Postopek iskanja je enak zgornjemu.
AD 2. zdi se mi, da sem za nekoga na tem forumu nekoč že iskal speciifikacije za to plato, in če me spomin ne vara, se ne da.
Kot pravim, to ne drži nujno. Kako to izveš? V Googla uheblaš oznako tvoje plate in dodaš v iskalni pogoj review. Glede na to, da je toAsus, boš zagotovo našel kakšen test. In skorajda 100% bo v tem testu tudi poglavje o OC in tam seveda tudi podatki o dvigovanju voltaže.
AD3. Če se izkaže, da v BIOSu to ne gre, ti ostane volt-mod. Postopek iskanja je enak zgornjemu.
Your focus determines your reallity
bobby ::
kokr ze ugotovljeno, preko biosa se TRENUTNO ne da. najdu sem pa ta link. http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ulti...
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
bobby ::
upaj, kakor tud jaz upam,da se najde kje bios ki bi to omogočil. drgač je pa a7s333 narejena bolj zaradi stabilnosti, kakor navijaških sposobnosti.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
schurda ::
Pofarbaj vse mostičke, ki definirajo napetost na procesorju, pri XP so L11, pa boš imel default 1.85V. Ni zadosti? Potem pa voltmod.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
schurda ::
Sorči, nimam te plošče, ne vem.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Preberi me!Oddelek: Navijanje | 54862 (19854) | galu |
» | Resetiranje sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3849 (3162) | GaS |
» | Flešanje gf4 420??? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4012 (3269) | Keki |
» | May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Navijanje | 33332 (20159) | OwcA |
» | Zakaj packe?Oddelek: Navijanje | 771 (729) | Grimlord |