Forum » Mobilne tehnologije » Battery hog app warning (za Android)?
Battery hog app warning (za Android)?
RejZoR ::
Torej, stvar je taka, iščem eno aplikacijo, ki bi opravljala točno specifično nalogo in sicer da bi zaznala in opozorila uporabnika na aplikacijo, ki pretirano žre baterijo, mogoče jo celo avtomatično skenslal na podlagi pravil, ki bi jih definiral uporabnik.
Sem imel ravnokar primer, da sem dal včeraj telefon polnit, preden sem šel spat je imel 99% baterije, danes zjutraj skoraj šok, 32%. Grem gledat spisek aplikacij, ki so uporabljale baterijo in je bil povsem na vrhu spiska Route 66 navigacijski program, ki ga niti pognal nisem že kar nekaj dni. Zadeva se je kot kaže kar veselo zagnala sama od sebe in mi spraznila baterijo za brezveze.
Sem že iskal pod vsemi mogočimi imeni, pa nisem našel nič, kar bi ustrezalo mojim potrebam. Edini, ki sem ga našel je Trend Micro Battery Saver al neki tazga ampak opozarja glede na informacije iz clouda če je aplikacija battery hog ali ne, ne nadzoruje pa dejanske porabe posameznih programov lokalno na samem aparatu. Sploh obstaja kakšna taka aplikacija, ki bi znala zaznat take prašičke in jih magari avtomatično skensla, sploh v primeru če laufa v ozadju pa čeprav sploh ne bi smel.
Ne vem če Android sploh dopušča kaj na takem nivoju ampak vseeno vprašam.
Sem imel ravnokar primer, da sem dal včeraj telefon polnit, preden sem šel spat je imel 99% baterije, danes zjutraj skoraj šok, 32%. Grem gledat spisek aplikacij, ki so uporabljale baterijo in je bil povsem na vrhu spiska Route 66 navigacijski program, ki ga niti pognal nisem že kar nekaj dni. Zadeva se je kot kaže kar veselo zagnala sama od sebe in mi spraznila baterijo za brezveze.
Sem že iskal pod vsemi mogočimi imeni, pa nisem našel nič, kar bi ustrezalo mojim potrebam. Edini, ki sem ga našel je Trend Micro Battery Saver al neki tazga ampak opozarja glede na informacije iz clouda če je aplikacija battery hog ali ne, ne nadzoruje pa dejanske porabe posameznih programov lokalno na samem aparatu. Sploh obstaja kakšna taka aplikacija, ki bi znala zaznat take prašičke in jih magari avtomatično skensla, sploh v primeru če laufa v ozadju pa čeprav sploh ne bi smel.
Ne vem če Android sploh dopušča kaj na takem nivoju ampak vseeno vprašam.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 888236 (339) | k4vz0024 |
» | Ponastavitev Android sistemaOddelek: Mobilne tehnologije | 6609 (1209) | Kitajc01 |
» | Baterije v pametnih telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14476 (9013) | louser |
» | Vzdržljivost baterije na iphone 5sOddelek: Mobilne tehnologije | 4675 (3993) | hojnikb |
» | Ideja za mobilno aplikacijo: SuperRadar (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10818 (8518) | PaX_MaN |