Forum » Programska oprema » Program za iswkanje plagiatov
Program za iswkanje plagiatov
shark_nm ::
Lep pozdrav,
mi lahko rposim nekdo svetuje kak program, kjer bi nek dokument primerjalo z internetnimi vsebinami in dalo vrednost akoliko je plagiata. Vem za turitin, morda še kaj drugega?
mi lahko rposim nekdo svetuje kak program, kjer bi nek dokument primerjalo z internetnimi vsebinami in dalo vrednost akoliko je plagiata. Vem za turitin, morda še kaj drugega?
pisco ::
Po dolgem času potegnem tole temo iz naftalina, ker me zanima isto vprašanje.
Torej, kje bi lahko prišel do programa ali pa institucije kjer bi mi brezplačno preverili nek dokument?
Tele tuje spletne strani ne najdejo nič, sem malo v dvomih, da so te strani sposobne preverjati slovenske vire.
Ali je možno kako priti brezplačno do Turnitin računa, menda fakultete preverjajo tudi preko njih?
Torej, kje bi lahko prišel do programa ali pa institucije kjer bi mi brezplačno preverili nek dokument?
Tele tuje spletne strani ne najdejo nič, sem malo v dvomih, da so te strani sposobne preverjati slovenske vire.
Ali je možno kako priti brezplačno do Turnitin računa, menda fakultete preverjajo tudi preko njih?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali so obvezni osebni dokumenti -18? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29360 (15339) | Utk |
⊘ | WPS - Kingsoft officeOddelek: Pomoč in nasveti | 3996 (3644) | Ziga Dolhar |
» | Izdelava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 6383 (4388) | Netrunner |
⊘ | sž kartica za mladeOddelek: Loža | 2246 (1778) | Mavrik |
» | Preverjanje URLja @ PHPOddelek: Programiranje | 854 (718) | Tr0n |