Forum » Pomoč in nasveti » Povrnitev podatkov iz SD kartice
Povrnitev podatkov iz SD kartice
netgear ::
Pozdravljeni,
imam problem, ki se glasi takole: pred kratim mi je micro SD kartica delovala čisto vredu naenkrat pa mi je telefon(Samsung galaxy Ace) ni več zaznal in napisal da je kartica poškodovana. Na kartici imam muziko, slike in videje. Na namiznem računalniku mi čitalec kartic ne prepozna kartice, ko pa grem na prenosnik mi pa kartico zazna vendar ne morem nobene mape odpreti vedno napisi Sistem je našel napako v V/I enoti. Zanimam me če bi lahko to kar sem imam na kartici dobil nazaj in kako.
V naprej se zahvaljujem
PS: grem pa za micro SD 4GB Verbatim
imam problem, ki se glasi takole: pred kratim mi je micro SD kartica delovala čisto vredu naenkrat pa mi je telefon(Samsung galaxy Ace) ni več zaznal in napisal da je kartica poškodovana. Na kartici imam muziko, slike in videje. Na namiznem računalniku mi čitalec kartic ne prepozna kartice, ko pa grem na prenosnik mi pa kartico zazna vendar ne morem nobene mape odpreti vedno napisi Sistem je našel napako v V/I enoti. Zanimam me če bi lahko to kar sem imam na kartici dobil nazaj in kako.
V naprej se zahvaljujem
PS: grem pa za micro SD 4GB Verbatim
Gregor P ::
Če so I/O napake so verjetno sektorji pokvarjeni in je le še vprašanje, če je sploh mogoče povrniti podatke s kakšnim specializiranim programom kot sta npr.
TestDisk oz. PhotoRec (oba brezplačna)
TestDisk oz. PhotoRec (oba brezplačna)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
netgear ::
Hvala vsem za pomoč. Vendar nisem rabil nobenega programa kartico sem vstavil v 3 računalnik(prenosnik) in je vse delalo in sem lahko normalno kopiral le hitrost prenosa je bila zelo majhna le 50kb/s.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | neberljiva micro sd karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1821 (1595) | HighBane |
» | Kako povrnit formatirane slike?Oddelek: Programska oprema | 4052 (3473) | Janac |
» | kako do slik? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3978 (3489) | mayhem |
» | Samsung Galaxy Spica Android ( 2.1 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9298 (5796) | DOOM_er |
» | Se da dobit podatke iz formatirane microSD kartice?Oddelek: Pomoč in nasveti | 743 (674) | Racunalnik |