Forum » Pomoč in nasveti » kako do slik?
kako do slik?
mayhem ::
Jast sem dal v čitalca.
Ampak delaš na lastno odgovornost :) vsekakor sem jast zbral moči za to naredit in sem povrnil kar nekaj nazaj.
Ampak delaš na lastno odgovornost :) vsekakor sem jast zbral moči za to naredit in sem povrnil kar nekaj nazaj.
Lep pozdrav.....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mayhem ()
Janac ::
formatiral, preizkusil v fotoapratu in lahkonormalno gledam slike. Zdaj pa ta recovery program pride na vrsto.
Recuva ze dela
mayhen deluje!
Recuva ze dela
mayhen deluje!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
mayhem ::
Dostikrat se zgodi ta problem , ko kartica ni bila uporabljena veliko časa ali pa, da pride vlaga na tiste kontakte pri kartici ter statična elektrika in potem kartico zablodi.
Kartice je treba imeti shranjene v suhem prostoru, daleč od elektro naprav, sonu itd...pravtako tudi fotoaparat.
Tako, zahteva format ali pa ne pokaže slik.
Kartice je treba imeti shranjene v suhem prostoru, daleč od elektro naprav, sonu itd...pravtako tudi fotoaparat.
Tako, zahteva format ali pa ne pokaže slik.
Lep pozdrav.....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mayhem ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomatsko pobriše slike iz SD karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1901 (1626) | abyssus |
» | "Pimp my Canon": navijanje Canonovih digitalnih fotoaparatovOddelek: Novice / Ostale najave | 9961 (2795) | Pyr0Beast |
» | Težave s SD kartico!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2748 (2608) | OCCULT |
» | XD kartica in napaka ?Oddelek: Strojna oprema | 1638 (1518) | wifi4all |
» | Problem s SMARTMEDIA karticoOddelek: Strojna oprema | 1690 (1471) | pivmik |