Forum » Programiranje » Android
Android
matej94 ::
Malo se igram z aplikacijami in bi naredi da ko pritisnem na gumb next se mi pokaže čisto nov zaslon z novimi elementi.
Naredil sem takole pa mi nariše prejšnega..:
case NEXT:
setContentView(R.layout.main);
break;
Naredil sem takole pa mi nariše prejšnega..:
case NEXT:
setContentView(R.layout.main);
break;
- zaklenil: Mavrik ()
draciel ::
ja v setContentView moraš dat npr svoj layout ki si ga naredil in shranil v xml fajl...tako da bo npr: setContentView(R.layout.second)
Dejcc ::
Za nov zaslon z novimi elementi nardiš nov Activity, kjer spet nastaviš željen layout s setContentView(R.layout.second).
V onClick metodi tvojga gumba pa pokličeš nasledn Activity z
Intent i = new Intent();
i.setClass(getBaseContext(), NaslednActivity.class);
startActivity(i);
Lp
V onClick metodi tvojga gumba pa pokličeš nasledn Activity z
Intent i = new Intent();
i.setClass(getBaseContext(), NaslednActivity.class);
startActivity(i);
Lp
matej94 ::
Najlepša hvala, če ne bom še kaj vedel bom kar v to temo vprašal, da ne smetim po forumu.
Dejcc ::
Zgorej sm pozabu dodat, vsak nov activity morš deklarirat v AndroidManifestu, drugač ti ne bo delal.
lp
lp
Mavrik ::
Najlepša hvala, če ne bom še kaj vedel bom kar v to temo vprašal, da ne smetim po forumu.
Dajmo se tak zmenit:
Ko boš imel konkreten problem za tistega odpri novo temo S PRIMERNIM IMENOM da ne bomo imeli zasmeteni forum s temami, kjer z naslova ni razvidno o čem se gre. :)
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Android] Bluetooth aplikacijaOddelek: Programiranje | 1094 (957) | marjan_h |
» | Android - ZačetnikOddelek: Programiranje | 1790 (1115) | hurlimannxt |
» | android črtaOddelek: Programiranje | 2410 (1681) | g333kk |
» | [Android]Cudno obnasanje aplikacije in emulatorjaOddelek: Programiranje | 1312 (1141) | KernelPanic |
» | [Android (Netbeans)] - pomoč pri ustvarjanjuOddelek: Programiranje | 2004 (1394) | Marat |