Forum » Zvok in slika » tv moti hišni kino
tv moti hišni kino
gega777 ::
pozdravljeni imam problem
kupil sem hišni kino genius sw-hf5.1 5050 v2, seveda sem najprej sprobal na pc-ju če zadeva dela tako kot more in sploh nisem pomislil da bi se lahko motila z televizijo. sedaj so že prišravfani na steno (zvočnikov nemorem več vrniti), priklopljeni na tv, sem pa opazil da ko šaltam po televiziji se mi na zvočnikih spreminjajo nastavitve ima kdo kakšen pameten nasvet? btw imam televizijo lg 32lh2000.
hvala za odgovore.
kupil sem hišni kino genius sw-hf5.1 5050 v2, seveda sem najprej sprobal na pc-ju če zadeva dela tako kot more in sploh nisem pomislil da bi se lahko motila z televizijo. sedaj so že prišravfani na steno (zvočnikov nemorem več vrniti), priklopljeni na tv, sem pa opazil da ko šaltam po televiziji se mi na zvočnikih spreminjajo nastavitve ima kdo kakšen pameten nasvet? btw imam televizijo lg 32lh2000.
hvala za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki-PC-TV (hišni kino) pomočOddelek: Zvok in slika | 4028 (3582) | Riff |
» | Logitech Z906 + PC + TVOddelek: Zvok in slika | 1054 (923) | faeces |
» | Povezava PC na TV - zvok ne dela :(Oddelek: Zvok in slika | 5785 (5506) | gorann |
» | Tv, konzola, predvajalnik...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (1107) | LeXani |
» | kako razmagnetit TV ekran?Oddelek: Zvok in slika | 2993 (2802) | Azrael |