» »

asus maticna 8kv-x no working

asus maticna 8kv-x no working

djforever ::

lp ne vem kaj se naj naredim,slike ni na ekranu,graficna dela sem sprobal, dal sem rame ven maticna ne piska,vendar luc gori na maticni zelene brarve je lucka mala, kaj bi blo

procesor ali maticna? ALI kaj naj naredim?

ASUS K8V-X JE MATICNA
hvala lp
  • spremenilo: djforever ()

Janac ::

Nekaj z RAM-om

pviran3 ::

Če ne piska, ko ni rama, ne more bit ram problem.
Najverjetneje je matična fuč, mogoče kaki kondenzatorji ali kaj podobnega?

Kaj pa ce naredim bios reset? Kondenzatorji niso napihjeni

Zgodovina sprememb…

pviran3 ::

verjetno ne bo pomagalo, lahko pa daš baterijo ven za par sekund

Vse odklopi od matične, tudi cpu ven, prepucaj vse pine in potem daj noter samo CPU+matična+napajalnik+zvočniček in mora piskat dolge piske(da ni rama). Če do tega ne pride, lahko še mal tolčeš plato, ali pa pelješ na servis ali kakemu štrom maistru.

Imel sem isti problem z mojim računalnikom athlon 64 3000+ - ventilatorji so se začeli vrtet, to pa to - nobene slike, nič piskanja. Če sem prepucal pine na pcie vodilu se je včasih prižgal in delal čist normalno, ampak če si se pa pipnil mašine, ali jo fizično premaknil, je pa sam bluescreen dubu in se obesu, ob resetu pa spet samo ventilatorčki. Bluescreen je ime hardware exception. Kar je blo zanimiv, da če si ga prov postavu in nč premikal, je delal bp. Ni logike zraven. Po pol leta jebanja sem plato samo še na odpad vrgu zaradi paranja živcev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pviran3 ()

vse spucal,probal ni učinka,niti procesor se ne segreje pa hladilnik,mislim da je maticna sla po gobice, probal sem drug napajalnik enako,ni resitve dead maticna

solatko ::

Crknu je procesor, matična je v redu. Ker je zanič proc, tudi ne piska, če daš ram ven.
Delo krepa človeka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
948283 (6395) strumf666
»

PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11115190 (13752) Berni_01
»

Računalnik noče vžgati

414991 (4274) speedtouch
»

Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piska

355026 (3154) Riff
»

problemi z matično!