Forum » Kaj kupiti » Mlacom prodaja IPC prenosnike?
Mlacom prodaja IPC prenosnike?
Dr.S ::
Sveže, še na svoji strani niso dali v objavo. Bral sem v racunalniških novicah. Tako, da upam da je res?
Mene pa zanima kakovost IPC-jevih prenosnikov. V RAČUNALNIŠKIH NOVICAH jih kar pohvalijo. Sploh se mi pa zdi zanimiv Web@Note 8640 s ceno 416.000 SIT (z P4, geforce4, 256 DDR RAM, DVD/CD-RW, firewire..).
ŽE KDO UPORABLJA PRENOSNIK TE FIRME? LAHKO MALO OCENITE?
p.s.: baje so slabši od gericom?
Mene pa zanima kakovost IPC-jevih prenosnikov. V RAČUNALNIŠKIH NOVICAH jih kar pohvalijo. Sploh se mi pa zdi zanimiv Web@Note 8640 s ceno 416.000 SIT (z P4, geforce4, 256 DDR RAM, DVD/CD-RW, firewire..).
ŽE KDO UPORABLJA PRENOSNIK TE FIRME? LAHKO MALO OCENITE?
p.s.: baje so slabši od gericom?
Dr.S ::
Ja kaj jih pa pol revije tako hvalijo? To bo moj prvi prenosnik, itak pa ma 2 letno garancijo, a se res ne splača?
Lastniki IPC prenosnikov prosim za VAŠE MNENJE?
Lastniki IPC prenosnikov prosim za VAŠE MNENJE?
Sgt. Lipnikar ::
MOj brat si je v Avstriji (Metro) kupu enga IPC prenosnika P3 1G pa ga je nekega jutra pržgal pa se je vn sam pokadilo pa full smrdelo!!! Tk da.....bla je pa neki plata kriva, sam seminarska je pa še bla na disku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16794 (7755) | Seb4 |
» | Pomoč pri izbiri Prenosnika za do 350.000 SITOddelek: Kaj kupiti | 1137 (910) | Lik |
» | Nakup notesnikov v Avstrijskem METROJU - akcijeOddelek: Kaj kupiti | 1836 (1600) | francek1 |
» | PrenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 1166 (1000) | MrScorp |
» | NotesnikOddelek: Kaj kupiti | 1336 (1119) | andrej |