Forum » Pomoč in nasveti » Težave s internetom
Težave s internetom
gamer6 ::
Pozdravljeni!
Na namiznem računalniku mi ne dela internet. Imam dve mrežni kartici ampak pri nobeni internet ne dela.Omrežni kabel deluje ok,saj sem ga namreč preizkusil na prenosniku. Kaj bi bil lahko lahko problem?
Na namiznem računalniku mi ne dela internet. Imam dve mrežni kartici ampak pri nobeni internet ne dela.Omrežni kabel deluje ok,saj sem ga namreč preizkusil na prenosniku. Kaj bi bil lahko lahko problem?
- spremenilo: gamer6 ()
broken/link ::
/me pogleda v čarobno kroglo in ugotovi težave na tretjem releju od leve proti desni na centrali, nad zasmojeno žico.
ne resno, mal več podatkov.
pri katerem operaterju si, koliko računalnikov si vezal v omrežje v roku 24ur, maš router/dostopno točko, kje so težave, kaj si že poskusil, kateri OS uporablaš,...
ne resno, mal več podatkov.
pri katerem operaterju si, koliko računalnikov si vezal v omrežje v roku 24ur, maš router/dostopno točko, kje so težave, kaj si že poskusil, kateri OS uporablaš,...
Imam Amis,Vezal sem 3 ampak sta 2 na wifiju,Težave so med mojim računalnikom in komunikatorjem.Resetiral modem in računalnik,iztaknil kabel,izkjučil vse računalnike v hiši, Uporabljam Windows 7 Proffesional.Računalnik sem samo ugasnil in nazaj prižgal in potem ni nič več delalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gamer6 ()
Napiše mi:
your computer appears to be correctly configured but the device or resource (www.microsoft.com) is not responding
your computer appears to be correctly configured but the device or resource (www.microsoft.com) is not responding
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows update nedosegljiv zaradi menjave Siolovega modemaOddelek: Programska oprema | 4821 (4489) | Barti |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 5984 (2967) | OmegaBlue |
» | internet in siol tv do sosednje hiše (50 metrov)Oddelek: Omrežja in internet | 4812 (4404) | Tilen |
» | Težave okoli Routerja - Kje je ProblemOddelek: Omrežja in internet | 2158 (1969) | Pyr0Beast |
» | omrežje na 70mOddelek: Omrežja in internet | 2445 (1683) | mazy |