» »

Nov Htc One X - se ne polni

Nov Htc One X - se ne polni

slo-metallc ::

Zdravo,

danes sem kupil nov HTC ONE X pri enem izmed naših operaterjev. V trgovini so mi ob nakupu rakli, da ga lahko začnem uporabljati takoj. Doma sem za vsak slučaj prebral navodila, kjer piše, da se batarija lahko izprazni in jo je pred prvo uporabo priporočljivo napoliti.

Priklopim telefon s priloženim kablom in polnilcem na el. omrežje vendar se na sprednji strani ne prižge identifikacijska luč, ki bi naj kazala, da se telefon polni... med čakanjem (cca. 15 minut) še malo prelistam navodila. Ker se ledika ne prižge probam vključiti telefon. Neuspešno. Telefon ne trzne niti po 30s držanju tipke za vklop.

Spakiram vse skupaj in odnesem nazaj v trgovino. Tam ga prodajalec priklopi na omrežje in predlaga da počakama par minut... mu povem da sem ga doma polnil že najmanj pol ure. Po cca. 5 minutah zagori ledika... prodajalec pa mi prijavi naj ga doma napolnim do konca.

Ko doma priklopim telefon najprej cca. 15s ni nič, potem indetifikacijska ledika nekaj časa utripa rdeče, potem cca. 2 minuti gori rdeče, nato pa začne izmenično utripati rdeče in zeleno (to naj bi baje pomenilo, da se baterija pregreva, vendar je telefon poplnoma hladen - na sobni temperaturi). Po cca 2h ga poskusim vklopiti. Telefon je bil napolnjen na 2%. V nastavitvah za baterijo pa piše, da se baterija prazni. Telefona nikakor ne morem napolniti preko 2% (niti, ko je ugasnjen). Poskusil z dvema original HTC polnilcema, z Samsungovim polnilcem, pa enim xy polnilcem od bluetooth slušalke, prek USB vhoda na compu, pa nikakor ne morem napolniti telefona. Niti trdi reset telefona (2x) ni pomagal.

Ima kdo kako idejo kaj še lahko naredim? Bi rabil telefon, pa ne morem dat sim kartice v starega, ker so mi jo obrezali na tamalo micor sim...
:S

Hvala v naprej za vsakršno pomoč.
LP
Grega

Zeratul ^^ ::

Kaj pa polnjenje preko racunalnika z usbjem?
#yolo

@Zeratul^^ Tudi to sem že probal... (piše v zgornjem opisu), pa ni haska, tudi kable sem sprobal že vsaj tri različne, pa sm še vedno v temi.

kmetek ::

stvarna napaka, zamenjava z novim takoj.

joze ::

Poizkusi factory reset prej: http://www.htc.com/help/www/howto_ifram...

@kmetek to imam namen, bi že danes, če ne bi bil praznik, pa je vse zaprto.

@joze sm ga zresetiru ze vsaj 5x pa ne pomaga... enkrat mi je uspelo, da se je na ikoni od baterije celo kazalo, da se polni, pod nastavitvami pa je pisalo, da je v stanju praznjenja in cez 2 minuti je telefon mrknu...

Tak da ju3 gre nazaj v trgovino, če se bo dalo bom pa zamenjavo naredu za Galaxy S3 (z majhnim doplačilom), ker je tole že drugi HTC, ki me je v zadnjih dveh tednih pustil na cedilu...

Zeratul ^^ ::

Denarja za Galaxy s3 ti nebo zal...Telefon je odlicen ;)
#yolo

djordjevic ::

Ki tudi bojda kar lepo trpijo za porodnimi krči. Sploh se zdi, da na to ni več imun noben proizvajalec. Zaradi pritiska, da mora biti device čim prej zunaj, so kupci prvih nekaj serij nehote beta testerji.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Pro_moted ::

djordjevic je izjavil:

Ki tudi bojda kar lepo trpijo za porodnimi krči. Sploh se zdi, da na to ni več imun noben proizvajalec. Zaradi pritiska, da mora biti device čim prej zunaj, so kupci prvih nekaj serij nehote beta testerji.

Se strinjam ZELO ! Osebno več ne kupim nobene stvari, ki ni vsaj 4-6 mescev na trgu. Ker dandanes si proizvajalci privoščijo že marsikaj.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

Jah nč... stvar se ni odzivala, pa smo jo zamenjali... novi HOX zaenkrat laufa kot urica. Upamo, da bo tko tudi naprej...
Pa hvala za pomoč...

Zgodovina sprememb…

kmetek ::

no vidiš :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Android aplikacija: charging plan

Oddelek: Loža
253699 (3065) jest10
»

Najdlje zdrži HTC 10, najhitreje se upeha iPhone 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7325029 (20431) leiito
»

Samsung Galaxy S3 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
600140871 (62632) Mad_Lion
»

HTC ONE (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
20747378 (28281) Cooper
»

Dvojedrniki na voljo za mobilne telefone (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5616399 (14585) smash

Več podobnih tem