» »

Starchild + najstarejši stroj...

Starchild + najstarejši stroj...

Brane22 ::

Slučajno sem naletel na tole in se nisem imel časa ukvarjati z iskanjem materialov po netu okrog tega, zato sprašujem tule, če je že kdo videl in kaj misli:

Starchild 1

Starchild site


400 milijonov let star stroj
  • spremenilo: Brane22 ()

PaX_MaN ::

@Tazadn link.
Starchild pa mislm da je bil že predebatiran tle.

Brane22 ::

Ampak na linku pravijo, da je analiza pokazala da gre za kovino. Potem je to najbrž nateg v novici sami...

Aha, Starchild je najbrž tudi nateg.

Zanimivo se mi je zdelo, kako pogumno tip nastopa z "rezultati" DNK testiranj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Brane22 ()

Roadkill ::

Tale je bolj zanimiva, ker je resnična:
:)
Ü

RejZoR ::

Sta pa dve zanimivi stvari. Novice o teh zobnikih in nek tip, ki je kao ugotovil, da tega Yuri-ja sploh ni listanega na St. Petersburg univerzi in takoj opisal zadevo kot hoax ter da so ti "zobniki" samo deli neke morske živali, ki jo sestavljajo podobni členi.

Edini problem te trditve, da je hoax je da Yuri dejansko obstaja:
http://quantopt.phys.spbu.ru/personalia...

Sicer ne vem če je to dejansko ista oseba. Ampak po izobrazbi bi rekel da je plus stran univerze verjetno ne lista oseb, ki mogoče ne delajo več na univerzi ampak delajo sedaj v kakšni drugi veji, kar je pol tud odvisno kdaj so odkrili te zobnike. Kot kaže je temu res tako:
http://www.niif.spbu.ru/index_en.html

Drugi fact je da tip, ki je okronal to kot hoax ni dal niti ene slike kjer bi lahko videl karkoli podobnega tem "zobnikom" in bi bilo ustvarjeno iz okostja živali.

Tretji, analize naj bi pokazale, da je šlo za kovinske dele. To ni ravno nekaj kar bi se z lahkoto zmotili in kjer bi neka žival pustila kovinski odtis ker lets face it, nismo sestavljeni iz omembe vredne količine kovin, da bi bilo kaj takega možno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Vikking ::

Kakšne analize neki? ker je nekdo napisal novico na zelo zelo čudni spletni strani (originalno izhaja novica iz spletne strani: zazoom.it), kjer ne moreš več preverit vira izvora novice, niti kdo je avtor novice, prav ničesar.
Če bi bila zadeva tako resna, bi bili strokovni članki v strokovnih literaturah na to temo (kot npr. Antikythera), tako pa se ta novička vozi po "rumenih" spletnih straneh in straneh kjer verjamejo v vse mogoče zarote in seveda spletnih straneh kjer že dolgo verjamejo da je papež "reptile".

Gre za fosile!!!


Oziroma so že odkrili da je hoax, fotka za potegavščino izrezana kar iz:

FossileLaudonomphalus_regularis.jpg

vir: Wikipedia



gre pa za: {{Information | Description = {{en}} Laudonomphalus regularis (encrines), found in the floor of the Devonian Givetian Wildlife Ferques (Pas de Calais, France), Christian Loones Collection: (Natural History Museum of Lille , northern France) in {{}}

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

gzibret ::

Starchild - to je kakšna genetska napaka pri razvoju otroka. Mati narava se lahko velikokrat grdo poigra.

Stroj - to so krinoidi. Za neuke lahko morda res izgledajo kot zobata kolesca. Točno kateri fosil je to pa je že Vikking povedal.
Vse je za neki dobr!

lmorgh ::

nimate pojma o geologiji, to je...takšne fosile, kot naj bi bil ta kao "stroj" lahko najdete na N lokacijah tudi v sloveniji. komot so lahko iz marsi kere kovine, ker med diagenezo kamnine poteka N+1 različnih procesov, kjer lahko pride tudi do zamenjave prvotne sestave z recimo železom. Sam sem videl že železne kosti dinozavrov, železne amonite in brahiopode (ki jih najdež na kile v okolici kranja), fosilne rakovice iz turkiza, korale iz granata,...

Starodavni ::

Roadkill je izjavil:

Tale je bolj zanimiva, ker je resnična:
:)


To je edina resnična stvar, ki je zanimiva in deležna pozornosti. Starodavni "računalnik" za izračun položaja sonca, lune in zvezd.

Ne pa neki starchild, ki je najverjetneje genetska deformacija ali pa ti zobniki, ki so že dokazano hoax in da to predstavlja starodavne školjke iz obdobja Devona.

Žal je pa veliko ljudi neukih in hitro naseda takim rumenim novicam in tračem ter misljo da je svet zgledal tako tako...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bosanska piramida - največja na svetu!!!??

Oddelek: Problemi človeštva
418681 (5949) Mercier
»

Slovenski nateg/hoax maili

Oddelek: Loža
152234 (1466) PaX_MaN
»

Elektro motor in mehanski prenos energije z zobniki

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
89832 (9680) Azrael
»

LEGO kocke za malo večje otroke (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
7616126 (11126) nicjasno
»

Kako v dveh mesecih do pol milijona ameriških dolarjev

Oddelek: Novice / Ostale najave
406202 (3718) antonija

Več podobnih tem