Forum » Mobilne tehnologije » Kako na Galaxy 2 nastaviti opomnik za specifičen dogodek
Kako na Galaxy 2 nastaviti opomnik za specifičen dogodek
Janez1978 ::
Pozdravljeni,
Mogoče je tole že kdo pogruntal. Zanima me, kako na Galaxyju nastavit, da bi imel nek opomnik v koledarju specifičen zvok. Jaz bi to namreč potreboval za namen budilke. Kadar imam v koledarju vpisano služba, bi me določen čas prej zbudil, ta dogodek pa bi moral imetu drugačen zvok, saj bi kakšna pesmica za klasičen opomnik prav hecno izgledala na kakšnem sestanku .
No, če bi hoteli še malo zakomplicirat bi bilo fino tudi, če bi bila tudi opcija dremeža. Sedaj je tako, da te opomnik spomne in za njega je to to. Jaz pa, če sem pozabil odreagirati sem zamočil. Rešitev, ponavljal opomnik vsakih 5 minut, dokler ga ne potrdim.
Hude želje, vendar se v svetu ničel in enic vse da.
Mogoče je tole že kdo pogruntal. Zanima me, kako na Galaxyju nastavit, da bi imel nek opomnik v koledarju specifičen zvok. Jaz bi to namreč potreboval za namen budilke. Kadar imam v koledarju vpisano služba, bi me določen čas prej zbudil, ta dogodek pa bi moral imetu drugačen zvok, saj bi kakšna pesmica za klasičen opomnik prav hecno izgledala na kakšnem sestanku .
No, če bi hoteli še malo zakomplicirat bi bilo fino tudi, če bi bila tudi opcija dremeža. Sedaj je tako, da te opomnik spomne in za njega je to to. Jaz pa, če sem pozabil odreagirati sem zamočil. Rešitev, ponavljal opomnik vsakih 5 minut, dokler ga ne potrdim.
Hude želje, vendar se v svetu ničel in enic vse da.
Unknown_001 ::
Tebi se ni treba s tem zafrkavat na koledarju. pojdi pod nastavitve za budilko, tam pa lahk posebej izbereš dneve in uro ob kateri bo telefon zvonil. Prav tako lahko napišeš pod ime namesto budilka recimo služba, ipd.
Tam lahko tudi izbereš kako pesmico za zvok alarma namest klasičnga drdranja
ampak to je samo en alarm ob tem cajtu
ne pozabi, da lahko nastaviš več alarmov
LP
ko si že omenil da bi rad, da te zbudi 5min prej samo pod alarm za bujenje nastav Pametno opozorilo (zvoni točno 5min prej)
PREVERJENO!
Tam lahko tudi izbereš kako pesmico za zvok alarma namest klasičnga drdranja
ampak to je samo en alarm ob tem cajtu
ne pozabi, da lahko nastaviš več alarmov
LP
ko si že omenil da bi rad, da te zbudi 5min prej samo pod alarm za bujenje nastav Pametno opozorilo (zvoni točno 5min prej)
PREVERJENO!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Janez1978 ::
Se strinjam s tabo, ampak jaz bi rad krmilil preko googlovega koledarja. V njega jaz vpisujem vse dogodke, prav tako kdaj delam in dneve ko ne delam pač ni potrebno vstati. To je na koledarju vse vnešeno. Torej je nastavljanje dodaten posle.
Čez komot ga ni...
Čez komot ga ni...
Unknown_001 ::
Z googlovim koledarjem glih nimam neke prakse tak da ti ne morem drugega svetovat
Drgač pa če uporabljaš koledar na telefonu pa ne moreš nič drugega nardit kot da si označiš dneve
Drgač pa če uporabljaš koledar na telefonu pa ne moreš nič drugega nardit kot da si označiš dneve
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 884757 (282) | k4vz0024 |
» | Koledar za Androida ki bo težil do nezavestiOddelek: Programska oprema | 3391 (2586) | Oldi |
» | Applove budilke ob premiku ure spet zvonile napak (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 21768 (19082) | Aston_11 |
» | Organiziranje svojega življenjaOddelek: Programska oprema | 3938 (2974) | neres |
» | SonyEricsson P1i vs Nokia N95 8GBOddelek: Mobilne tehnologije | 3388 (2803) | Mare2 |