Forum » Mobilne tehnologije » samsung galaxy software
samsung galaxy software
twingo99 ::
Pozdravljeni!
Stvar je sledeča. Na mojem sansung Galaxy I9000 telefonu, se je očitno podrl software. Telefon mi je kar naenkrat zaštekal. Nisem imel druge izbire kot, da ga ponovno zaženem. Ko sem ga pa ponovno prižgal, se pa telefon noče ponovno več zagnati ( kar naprej se nalaga )
Mogoče kdo ve za kakšen link,kjer je prikazano, kako se na novo naloži software, še prej pa backup, da ne bi izgubil slik in kontaktov
hvala
lp
Stvar je sledeča. Na mojem sansung Galaxy I9000 telefonu, se je očitno podrl software. Telefon mi je kar naenkrat zaštekal. Nisem imel druge izbire kot, da ga ponovno zaženem. Ko sem ga pa ponovno prižgal, se pa telefon noče ponovno več zagnati ( kar naprej se nalaga )
Mogoče kdo ve za kakšen link,kjer je prikazano, kako se na novo naloži software, še prej pa backup, da ne bi izgubil slik in kontaktov
hvala
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NSA sledi lokaciji mobilnih telefonov po celem svetuOddelek: Novice / Zasebnost | 18145 (14725) | Iatromantis |
» | Servis ponudi nov telefon, ker se starega ne da servisirat..Oddelek: Mobilne tehnologije | 6137 (5440) | SkyEye90 |
» | n95 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1619) | shadeX |
» | virus? (Ericsson R600)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1247 (1000) | Rok Balboa |
» | ADSL ne dela?Oddelek: Pomoč in nasveti | 821 (607) | alien-w |