Forum » Loža » Kako jeste muslije?
Kako jeste muslije?
Temo vidijo: vsi
SmeskoSnezak ::
Jaz si jih običajno prelijem s kakšnim sadnim jogurtom. Pa vi? A bi jih jedli tudi brez dodatkov kot je jogurt ali mleko?:)
@ Pusti soncu v srce... @
RejZoR ::
Z jogurtom, brez vsega pa samo one hrustljave verzije, kjer so kosmiči, sadje in kakšna čokolada v manjših grudicah. Navadnih kjer je večji del ovsenih kosmičov samih enostavno ne moreš jest.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
spenstar ::
jem ovsene muslije, 100g v skodelo in 0,5l navadnega jogurta, brez dodatkov kot so lesniki, rozine, proteini. Vsak dan.
SPENSTAR--builder
Avenger ::
V mlinčku zmleti ovseni kosmiči (müsli je za wannabe športnike ) + skuta + olje makadamije (ali laneno itd.) + voda zmešano s paličnim mešalnikom. Tole je zakon, vse ma not kar rabiš, pa zmiksano lahko zelo na hitro popiješ, lahko tudi v avtu. Samo naredit je treba zadevo bolj redko, če ne, se potem ko se zgosti, tega ne da več pit.
Sicer ima müsli+jogurt razmerje OH:beljakovine precej preveč na strani OH.
Sicer ima müsli+jogurt razmerje OH:beljakovine precej preveč na strani OH.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Meizu ::
Jst z mlekom, koruzne kosmiče zmešam z ovsenimi musliji z borovnicami in nekimi semeni, ter začnem jest.
jizzer ::
Pithlit ::
V mlinčku zmleti ovseni kosmiči (müsli je za wannabe športnike ) + skuta + olje makadamije (ali laneno itd.) + voda zmešano s paličnim mešalnikom.
To se pa čist fenomenalno sliš. Kakšna skuta?
Life is as complicated as we make it...
Alamar ::
jem ovsene muslije, 100g v skodelo in 0,5l navadnega jogurta, brez dodatkov kot so lesniki, rozine, proteini. Vsak dan.Edino pametno. Mleko zakisa telo in ni priporočljivo za odrasle osebe. Razne mešanice kao zdravih muslijev pa vsebujejo sam cukr. Ko sem šel brat deklaracije na teh škatlah me je skoraj kap.
Se pa človek naveliča tole vsak dan tolč zato treba včasih pač še kaj dodat.
gendale ::
ovseni kosmiči + voda/mleko + 1 minuta mikrovalovke + 1 žlica javorjevega sirupa
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
gzibret ::
Jaz jem le Knusperli banana+schoko. In to same, brez vsega. Občasno seveda... Je pa seveda vprašanje, ali se temu še lahko reče musli ;)
Vse je za neki dobr!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ovseni kosmiči (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16816 (13891) | kjut |
» | Preveč sladkorja v sadnih jogurtih? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14297 (12251) | loveJDM |
⊘ | Nelogično navajanje vsebnosti sladkorja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32303 (29962) | dzinks63 |
» | KosmičiOddelek: Loža | 2447 (2073) | energetik |
» | zajtrkOddelek: Loža | 1634 (1634) | DOOM_er |