Forum » Pomoč in nasveti » Kdaj bodfo padle cene kartic grafičnh
Kdaj bodfo padle cene kartic grafičnh
alese ::
Ko sem kupil računalnik pred enmi mesecem mi je tip dejal, da naj počakam z grafično ker bodo cene v enem mesecu padle, to še ni zgodilo, kaj menite vi ali bodo cene res padle rad bi kupil hd 6570.kje najceneje in kdaj kupit..
freesty ::
Pa te low-end grafe se ti ne splaca cakat. Ker vec kot 5€ ne bodo padle. Tudi ce cakas pol leta.
freesty ::
6000 seriji so ze padle cene, ko je prisla 7000 serija. Sicer cene tak skoz padajo ampak trenutno zelo pocasi. Ce kupujes pod 7850 se ti ne splaca cakat. Moj brat je decembra kupil 6870 za 160€ pa so cene se sedaj podobne. Sploh v Sloveniji.
BALAST ::
Cene počasi padajo, ampak najnižji rang grafičnih 50-100€ pa še nikoli niso ogromno padle, niti v dveh letih ne.
Prihrani si živce in si kupi res kartico, ki jo boš imel vsaj par let. HD6850 ali HD7770 bi bile ravno prave za 120€.
Prihrani si živce in si kupi res kartico, ki jo boš imel vsaj par let. HD6850 ali HD7770 bi bile ravno prave za 120€.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ultimate gaming (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4287 (2719) | BALAST |
» | Nakup racunalnika.Oddelek: Kaj kupiti | 1458 (1155) | Hatebreeder |
» | conroe pocenitve ali čakanje KentsfieldaOddelek: Kaj kupiti | 1642 (1212) | azrajel007 |
» | kakšni so trendi padanja cen računalniških komponent?Oddelek: Kaj kupiti | 2482 (1561) | Jan987 |
» | cene po novem letu???Oddelek: Strojna oprema | 1545 (1047) | DrSergioDJ |