» »

Svet črnil - delo

Svet črnil - delo

shadowfax ::

Je kdo delal v omenjeni trgovini oz. delavnici? Ukvarjajo se s polnjenjem kartuš in tonerjev. Zanimajo me vaše izkušnje z njimi?

gojka ::

Delala preko študentskega dela leto dni nazaj. razna administrativna dela cca 6 mesecev, ko sem imela veliko časa. Vse je bilo tako kot so napisali. Če ne boš delal raje ne hodi.

Kentaver ::

POZOR!!!

Pri omenjenem osebku sem delal prek študentskega servisa cca 2 meseca. Skratka človek je nategun (pardon my french). Ni možno zaslužiti normalne vsote denarja. Lastnkik pač izkorišča obupanost iskalcev zaposlitve, čeprav se menjajo kot po tekočem traku. Ne izplača nobenega dodatka za vzdrževanje čistoče in pridno delo, po vrhu vsega te na koncu še opehari glede števila obnovljenih kartuš/tonerjev.

shadowfax ::

Očitno se še vedno dogajajo enake stvari kot takrat. Vidim, da je že 2 leti od tega kar sem napisal post. Takrat nisem napisal svojega komentarja, ker sem bil res šokiran nad izkušnjo. Sam sem delal na srečo samo en dan, ampak takrat res cel dan brez pavze. Stvari mi je pokazal v parih minutah in me pustil samega da delam naprej. Kljub temu, da sem obnovil kar nekaj tonerjev mi je rekel na koncu, da sem jaz njemu naredil stroške s porabo elektrike v delavnici in kako lahko sploh pričakujem plačilo. Tudi celoten odnos je bil aroganten, če ne celo poniževalen na trenutke. Opravljal sem marsikatero študentsko delo to pa je bila daleč najslabša izkušnja. Sem sporočil izkušnjo tudi na e-servis kjer so rekli, da ne morejo nič oz. bodo samo malo bolj pozorni, če bo več takšnih primerov. Tako, da res stran od njega, ker človek ni pri zdravi pameti.

mat xxl ::

Sem šel gledati njegove spletne strani in se samo nasmejal :

Postavili smo lastno proizvodno linijo za avtomatsko pakiranje kartuš, doziranje toner prahu in avtomatsko polnjenje kartuš. Zato vam lahko pomagamo z bogatimi izkušnjami pri podobnih projektih. Želite pakirati, pretakati goste oljne tekocine, sipke materiale, prah, tablete ipd. Poklicite nas, da na poti k uspehu pomagamo tudi VAM !

Me je spomnilo na reklamo v Mcdonaldu , ki je šla nekako tako:

Če želite delati v vrhunskem zabavnem kolektivu, peči krompirček in se z nami zabavati ..........

Če bi mu pa kdo rad delal konkurenco, naj me kontaktira na ZS , pa mu dam za kako malo proti uslugo pa mu javim neko veliko grosistično firmo, ki prodaja repro materilale in vse, kar rabi taka firma , kot je tale vključno z znanjem , šolanjem .... pa to po cenah, ki res omogočajo zaslužke.......

Isotropic ::

pri mcd lahko tut napreduješ, ni to dead-end job

Kentaver ::

Treba je dodati, da je celoten delovni postopek tako neoptimiziran, da je delo z vsemi temi kemikalijami in tonerji zdravju nevarno. Mene je nekajkrat kljub uporabi zaščitne maske, ki je na voljo zgolj ena, po končanem delu bolela glava.

Kot sem že omenil te tudi pri izplačilu nategne in s plačilom zavlačuje v nedogled, tako da res dno od delodajalca.

Kar se tiče primerjave z Mcd je to tako kot, da bi primerjal delo v rudniku nekje v podsaharski Afriki ter delo v Googlu (v prid Mcd se-ve-da) :O

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Kentaver ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najem tiskalnikov

Oddelek: Pomoč in nasveti
374796 (512) showsover
»

Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5514353 (8933) matej5734
»

Toner original ali obnovljen?

Oddelek: Kaj kupiti
254862 (4138) g7_logic
»

Originalne kartuše zaostajajo

Oddelek: Novice / Ostale najave
458130 (6258) Jst
»

Črnila za tiskalnike

Oddelek: Strojna oprema
101816 (1636) trek@s

Več podobnih tem