Forum » Pomoč in nasveti » Nujno do diska ExcelStor Europa60Gb - J360
Nujno do diska ExcelStor Europa60Gb - J360
Matissesi ::
Pozdravljeni!
In tudi meni se je zgodilo ....
Crknil disk ... ostal brez podatkov!
Zato lepo prosim, ker je še možnost, da oživimo disk z zamenjavo elektornike, kakor mi je svetoval računalniški kolega, ki je pregledal disk. Zato upam, da bo kdo videl to sporočilo in šel prebrskat staro kramo, ker je disk že zelo star, ter mi pomagal do
diska ExcelStor Europa60GB, Model J360, S/N: E209ECX
Lepo prosim, ker gre za nekaj dragocenih podatkov, pa še kopij nisem naredil - bumbar.
Hvala!
In tudi meni se je zgodilo ....
Crknil disk ... ostal brez podatkov!
Zato lepo prosim, ker je še možnost, da oživimo disk z zamenjavo elektornike, kakor mi je svetoval računalniški kolega, ki je pregledal disk. Zato upam, da bo kdo videl to sporočilo in šel prebrskat staro kramo, ker je disk že zelo star, ter mi pomagal do
diska ExcelStor Europa60GB, Model J360, S/N: E209ECX
Lepo prosim, ker gre za nekaj dragocenih podatkov, pa še kopij nisem naredil - bumbar.
Hvala!
Han ::
Imam enega s slabimi sektorji, ki je bil izločen iz uporabe pred ca. 5 leti. Elektronika je verjetno ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FBI zaskrbljen zaradi bitcoina (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 22424 (19102) | MrStein |
» | pc-zelo počasenOddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (1193) | solatko |
» | ZAGONSKI CD ali DVD , kako ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2404 (2264) | kockish |
» | upload torrentOddelek: Pomoč in nasveti | 1843 (1535) | jedateruk |
» | temperaturni senzorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1866 (1489) | DJroky |