Forum » Pomoč in nasveti » Mrtvi ventilatorji??
Mrtvi ventilatorji??
HroSCeK ::
Hm.. nevem kam tale tema spada ampk jst sm jo kr sm vrgu. Men so na plati use prklucki za vente mrknli! Dobesedno. Zj sm na molexe zvezau tko da dela zacasno ampk mene zanima ce kdo ve al pa usaj lahko ugiba zakaj so crknli..
K jst nimam nobene ideje vec!
K jst nimam nobene ideje vec!
- premaknil: exe ()
Matsonic MS7177ct, celeron 1Gb Cu, 320Mb RAM, 2x 40Gb Diski, ATI 3D RagePRO, 2x mrezna...
msmiha ::
Al je prišlo do kratkega stika ali si preobremenil priključke na plati ali pa si prekinil na plošči povezavo do konektorja z kakšnim ostrim predmetom.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Kratki stik - pomoje da ne.. Preobremenitev - A sta dva fan-a prevec? Ehm.. Z nozem se pa tut nism sankau po plati tko da tut zadnje odpade.. Kaj mi je storiti? Ok, ce je biu stik, kaj se da nardit, ce je bla preobremenitev - Kaj se da nardit.. And so on...
Ma nevem.. K je lih senzor gor na plati.. Edinm za to se mi gre..
Ok, zdle sm opazu da sekr mer stevilo obratov.. tko da me niti ne mot tko hudo.. Pac semal vec kablou. Ampk vseen me zanima kaj bi blo lahko narobe...
Ok, zdle sm opazu da sekr mer stevilo obratov.. tko da me niti ne mot tko hudo.. Pac semal vec kablou. Ampk vseen me zanima kaj bi blo lahko narobe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HroSCeK ()
SkIDiver ::
A si mel med ventilatorem pa konektorjem vmes še kak upor vezan? Mislm, da je enkrat en model jamral, da je skuru konektorje na plati ko je vezal gor upor. Zato je mene kar enmal prpa dat vmes en 50Ohm 2W upor, da ne bi skuru zadeve. Delujoča zadeva je pač lepši občutek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rele, ki bo vklaplo diodiceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4197 (2807) | TEDY |
» | Kakšne potenciometre? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13003 (11171) | Azrael |
» | Naredil kratek stik na maticniOddelek: Pomoč in nasveti | 1752 (1454) | Realman |
» | Naviti celerona 1000 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3899 (3228) | Pyr0Beast |
» | Kontakt molexa se je dotaknil ohisjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1611) | SkIDiver |