Forum » Pomoč in nasveti » nevidni programi v meniju start
nevidni programi v meniju start
speljak ::
Potrebujem pomoč,
neki virus mi je skril vse programe, ki jih načeloma odpiram v meniju start. Nevidni so tudi nadzorna plošča, network, my documents....
Sedaj lahko programe odpiram le v RUN (win+r)
Virus mi je skril tudi vse ikone na namizju, vendar sem to v cmd-ju že nekako popravil.
Prosim za pomoč
neki virus mi je skril vse programe, ki jih načeloma odpiram v meniju start. Nevidni so tudi nadzorna plošča, network, my documents....
Sedaj lahko programe odpiram le v RUN (win+r)
Virus mi je skril tudi vse ikone na namizju, vendar sem to v cmd-ju že nekako popravil.
Prosim za pomoč
- zavaroval slike: Gandalfar ()
boogie_xlr ::
Kaj pa imaš pod "All programs"? Je tam tudi vse prazno ali so tam programi? Poskusi zagnati iz "All programs" in ikona programa bi se morala pojaviti v meniju. Gre namreč le za seznam pogosto uporabljenih aplikacij/programov.
Glede ikonc "Documents", "Computer", "Control Panel"... pa desni klik in properties ter klikni na gumb "Customize" in označi / obkljukaj elemente in gumbe ki jih želiš imeti.
Glede ikonc "Documents", "Computer", "Control Panel"... pa desni klik in properties ter klikni na gumb "Customize" in označi / obkljukaj elemente in gumbe ki jih želiš imeti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boogie_xlr ()
speljak ::
boogie_xlr je izjavil:
Kaj pa imaš pod "All programs"? Je tam tudi vse prazno ali so tam programi? Poskusi zagnati iz "All programs" in ikona programa bi se morala pojaviti v meniju. Gre namreč le za seznam pogosto uporabljenih aplikacij/programov.
hvala ti tole sem rešil z customize.
Je pa še ena zadeva; če želim iskati programe v meniju start mi ne najde ničesar. Se tudi to kje nastavi?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: speljak ()
boogie_xlr ::
Poskusi zagnati Windows Search servis iz "services.msc" (napiši v RUN brez narekovajev).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows XP in windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2530 (2228) | Jebac18 |
» | vzpostavitev povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1002 (828) | gavro |
» | Nadgradnja XP z update-iOddelek: Operacijski sistemi | 1350 (1085) | Volk| |
» | program za temp. grafične?Oddelek: Programska oprema | 1378 (1228) | EvilK|NG |
» | dodaj/odstrani sistemske programe v win2kOddelek: Programska oprema | 870 (805) | andrej |