Forum » Omrežja in internet » vzpostavitev povezave
vzpostavitev povezave
gavro ::
trenutno imam siol 1mb i ko se povezem moram kliknt na ikonco 2x in se poveze..zelim si pa to da ko bi prizgal PC da je ze povezan na internet in bi samo 2x kliknu na firefox in bi ze lahko brskal..se da to narest?
no nisem mislil tega...ampak da je vedno povezan na internet...ker meni racunalnik rabi pol minute da se nalozijo programi itd. in ga lahko ze uporabljam...vendar moram cakati okol 2-3 min da lahko vzpostavim povezavo...prej nemorem drugace pa vse ostalo takoj odpre samo povezave noce takoj vzpostavit...se da to tezavico kako odpravit?
evo sem si postimal use...dela zlo hitrej kot prej...vendat useeno moram spet 2x kliknt da se poveze...povezave noce same zagnat ko se komp prizge..WTF?
no no kaj nobeden ne ve kako ustimat da se mi avtomatsko poveze na internet ko prizgem komp?
Matheeew ::
Start/all programs/start up --> ali je tukaj ikona za povezavo?
Če je in ne deluje jo izbriši.
Pojdi v Control panel/network connection; desni klik na tvojoo povezavo in properties/zavihek options in odstrani kljukico pri drugi možnosti (prompt for name...).
Preveri da imaš U/P shranjeno, spravi v Start/all programs/start up.
Če ne bo delovalo izbriši komplet povezavo in jo naredi na novo in ponovi postopek.
Če je in ne deluje jo izbriši.
Pojdi v Control panel/network connection; desni klik na tvojoo povezavo in properties/zavihek options in odstrani kljukico pri drugi možnosti (prompt for name...).
Preveri da imaš U/P shranjeno, spravi v Start/all programs/start up.
Če ne bo delovalo izbriši komplet povezavo in jo naredi na novo in ponovi postopek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung smart TV in WiFi problemOddelek: Omrežja in internet | 3817 (3550) | Han |
» | svchost.exeOddelek: Programska oprema | 4425 (4244) | ABX |
» | Office 2007 - slovenski vmesnikOddelek: Programska oprema | 6923 (6670) | jan01 |
» | TP-LINK WR642G V3 - sesul - rabim pomočOddelek: Strojna oprema | 2363 (2363) | Belli |
» | Povezava super računalnika z starčkomOddelek: Pomoč in nasveti | 1571 (1223) | Yurko |