Forum » Strojna oprema » Nvidia SLI problem (gtx 275)
Nvidia SLI problem (gtx 275)
alphazero ::
Imam mali problem z najnovejšo posodobitvijo strojne opreme. Stvar je sledeča imam grafično gtx 275 (od ASUSa). Pret 3 dnevi sem kupil rabljeno gtx 275 (od Palit) takoj sem sprobal če dela (nobenih problemov).
Za primer bom vzel igro Battlefield 3, ko sem prej igral samo z ASUSovo sem mel na low settings 60-90 FPS odvisno katero mapo sem igral. Sedaj sem ftaknil še Palt in naredil SLI stvar dela ultra settings z 40-70 FPS.
Tukaj pa problem :
Ko se obrnem v katero koli smer ali more naložiti novo okolico pa šteka (FPS drop) čas štekanja je odvisen kaj pogledam ali pogledam veliko površino ali samo en zaprt prostor (tega prej ni bilo) dokler pa gledam v to smer pa FPSji nihajo kot normalno.
Sedaj pa največji problem ista stvar se mi dogaja, ko mam vse na low settings.
Poskušal sem tudi Battlfield Bad Company 2 ista stvar edina igra kje me nič ne zajebava je splinter cell conviction.
Tukaj še samo opis moje kište:
Matična plošča: ASUS P7P55D Deluxe
Procesor: Intel i5-760 LGA 1156 (2,8 GHz navit na 3,3 GHz)
Grafična kartica: ASUS GTX 275 in Palit GTX 275
Pomnilnik: Kingston hyperX 2x 4 GB dual channel
Napajalnik: LC Power LC8850II arkangel (850 w)
Trdi disk: HDD WD 500 GB
Veliko sem preiskal po forumih, youtube in še kje za rešitev edina slaba točka mojega računalnika je trdi disk star je 6-7 let in počasen če je mogoče to krivec??
Prosim pišite mi za pomoč če veste kaj več o tem !!
Za primer bom vzel igro Battlefield 3, ko sem prej igral samo z ASUSovo sem mel na low settings 60-90 FPS odvisno katero mapo sem igral. Sedaj sem ftaknil še Palt in naredil SLI stvar dela ultra settings z 40-70 FPS.
Tukaj pa problem :
Ko se obrnem v katero koli smer ali more naložiti novo okolico pa šteka (FPS drop) čas štekanja je odvisen kaj pogledam ali pogledam veliko površino ali samo en zaprt prostor (tega prej ni bilo) dokler pa gledam v to smer pa FPSji nihajo kot normalno.
Sedaj pa največji problem ista stvar se mi dogaja, ko mam vse na low settings.
Poskušal sem tudi Battlfield Bad Company 2 ista stvar edina igra kje me nič ne zajebava je splinter cell conviction.
Tukaj še samo opis moje kište:
Matična plošča: ASUS P7P55D Deluxe
Procesor: Intel i5-760 LGA 1156 (2,8 GHz navit na 3,3 GHz)
Grafična kartica: ASUS GTX 275 in Palit GTX 275
Pomnilnik: Kingston hyperX 2x 4 GB dual channel
Napajalnik: LC Power LC8850II arkangel (850 w)
Trdi disk: HDD WD 500 GB
Veliko sem preiskal po forumih, youtube in še kje za rešitev edina slaba točka mojega računalnika je trdi disk star je 6-7 let in počasen če je mogoče to krivec??
Prosim pišite mi za pomoč če veste kaj več o tem !!
Senitel ::
Za Battlefield (Frostbite) engine je bilo že ugotovljeno, da moraš špil ponovno inštalirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero graficno naj kupim?Oddelek: Strojna oprema | 963 (782) | jan01 |
» | Novi Radeoni na policah trgovin (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 9377 (6680) | LordPero |
» | ati ali geforce (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8263 (6345) | Razerzone |
» | Gtx 275 SLI ali ATI 4890 CF?Oddelek: Kaj kupiti | 2368 (1420) | 444 |
» | Nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2112 (1755) | mare7 |