Forum » Zvok in slika » 2.1 Zvočniki z optičnim priklopom ter konzolo
2.1 Zvočniki z optičnim priklopom ter konzolo
kratos ::
Lep pozdrav!
Torej zanima me če ima kdo kakšne zvočike oz. lahko predlaga kakšne 2.1 (lahko tudi 5.1 če ni druge) zvočnike ki bi imeli optični izhod + konzolo katera bi imela aux izhod...
Sedaj uporabljam Logitech z-5500 zvočnike ki si lastijo vse te lastnosti vendar so premočni za mojo sobo in jih posledično tudi prodajam ter kupujem "švohnejše" zvočnike za recimo 100€ (par 10€ gor/dol) tako da če kdo najde kakšne naj jih prosim posreduje.
hvala!
edit: če seveda obstajajo 2.1 zvočniki z optičnim priklopom, drugače pa 5.1.
Torej zanima me če ima kdo kakšne zvočike oz. lahko predlaga kakšne 2.1 (lahko tudi 5.1 če ni druge) zvočnike ki bi imeli optični izhod + konzolo katera bi imela aux izhod...
Sedaj uporabljam Logitech z-5500 zvočnike ki si lastijo vse te lastnosti vendar so premočni za mojo sobo in jih posledično tudi prodajam ter kupujem "švohnejše" zvočnike za recimo 100€ (par 10€ gor/dol) tako da če kdo najde kakšne naj jih prosim posreduje.
hvala!
edit: če seveda obstajajo 2.1 zvočniki z optičnim priklopom, drugače pa 5.1.
- spremenil: kratos ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup zvočnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17215 (13349) | 2f4u |
» | Hišni kino ali navadni 5.1 sistemOddelek: Zvok in slika | 5191 (4129) | Anney |
» | Zvočniki-PC-TV (hišni kino) pomočOddelek: Zvok in slika | 4040 (3594) | Riff |
» | 5.1 sourround sound sistemOddelek: Zvok in slika | 2087 (1583) | speljak |
» | 5.1 sistem zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 2822 (2132) | partysound |