Forum » Programiranje » Podaljšanje trial verzije
Podaljšanje trial verzije
Tamali ::
Pozdrav!
Dobil sem program, ki bo deloval le 30 dni. Kako naj mu podaljšam ta čas? Gre za program iz letošnjega leta. Poizkusil sem že spremeniti čas windowsa, program Run as date, program Time stopper, pa nič od tega ne učinkuje, saj je program "preveč pameten" za te rešitve.
Obstaja kakšna rešitev v registru?
Dobil sem program, ki bo deloval le 30 dni. Kako naj mu podaljšam ta čas? Gre za program iz letošnjega leta. Poizkusil sem že spremeniti čas windowsa, program Run as date, program Time stopper, pa nič od tega ne učinkuje, saj je program "preveč pameten" za te rešitve.
Obstaja kakšna rešitev v registru?
- zaklenil: OmegaBlue ()
St235 ::
Zaženeš program, pogledaš kje je opcija register now, plačaš licenco in uporabljaš program naprej.
OmegaBlue ::
Pravila, in ne naš problem.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj naredi računalničar ko daš "očistit" računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 7599 (5545) | b3D_950 |
» | Full in trial verzijaOddelek: Programiranje | 1948 (1692) | Robocop1 |
» | prosim pomoč WIN XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4517 (2905) | staher |
» | Brezplačni delujoč registry cleaner za XpOddelek: Programska oprema | 3628 (2883) | bluefish |
» | Konec podpore za piratske kopije MS Windows (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19561 (8093) | KontraCepec |