» »

Problem z wirelessom

Problem z wirelessom

Žiga- ::

Zdravo!

Imel sem računalnik, na katerem je bil naložen xp in wireless povezavo preko usb wifi adapterja. Vse je delalo povsem normalno, nakar sem kompleten računalnik zamenjal z drugim, na katerem pa je windows 7. Tu se je pojavila napaka, saj se mi nikakor ne gre povezat na omrežje, najde pa ga. Za foro, sem poizkusil namesto gesla vpisati admin in se poveže, vendar pa ni internetnega dostopa. "limited access"

Mogoče kdo ve, v čem je problem in kako ga rešit?

Hvala že vnaprej,

lp

amigo_no1 ::

Mac filter na routerju ?
Kako dela brez gesla/kodiranja povezave ?
Signal imaš dober ?
Si imel prej ročno napisane ipje in na routerju izklopljen dhcp ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

Sem aktiviral "guest access" in so možnosti za isto zaščito, kot pri prvem "profilu".
Se pravi pri obeh security WPA/WPA2 PSK, authentication WPA-PSK + WPA2-PSK, encryption Technique TKIP+AES in pa geslo.
Sedaj pa me zanima, če je to kaj narobe, če je ves čas odprt ti. račun za goste?

Hvala že vnaprej

lp

Sedaj pa imam problem in sicer ne gre mi na router page, ne odpre mi ga na nobenem računalniku. Kaj bi bilo narobe?

amigo_no1 ::

Žiga- je izjavil:

Sem aktiviral "guest access" in so možnosti za isto zaščito, kot pri prvem "profilu".
Se pravi pri obeh security WPA/WPA2 PSK, authentication WPA-PSK + WPA2-PSK, encryption Technique TKIP+AES in pa geslo.
Sedaj pa me zanima, če je to kaj narobe, če je ves čas odprt ti. račun za goste?

Hvala že vnaprej

lp

Kje si to nastavljal ?

Na router pagu (192.168.2.1), sedaj pa mi te strani ne odpre več, sicer oba "profila" delata bp.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri WIFI Security mode uporabiti?

Oddelek: Omrežja in internet
61192 (988) ...:TOMI:...
»

WPA ali WPA 2

Oddelek: Omrežja in internet
91712 (1419) petra_v
»